Aerosol Posted August 20, 2014 Report Posted August 20, 2014 "Discutii non-IT" chiar isi are loc pe acest forum de SECURITATEadica de cand cu aceasta rubrica Romanian Security Team se transforma (precum o zis un amic) in Romanian Off-Topic Team! dau pe Home si vezi numai offtopic / copii ce fac spam!Unde sunt discutiile despre Securitate ? Nu mai inteleg nimic , eu unul propun sa se desfiinteze categoria "Discutii non-IT". Quote
Maximus Posted August 20, 2014 Report Posted August 20, 2014 Si se va instala haosul, se va posta in alte categorii (ex: Off-topic) ; Quote
alexandruth Posted August 20, 2014 Report Posted August 20, 2014 În plus, fiecare discut? despre ce vrea. ?i nu cred c? te deranjeaz? categoria aia atâta timp cât nu apare în "Ultimele post?ri", zic eu. Quote
Farmacie Posted August 20, 2014 Report Posted August 20, 2014 De unde va vin ideile astea cu desfintarea unor categorii ? Quote
hades Posted August 20, 2014 Report Posted August 20, 2014 Eu propun sa postam pe forum doar c/p-uri de pe sectiuea IT de la stirileprotv.ro 1 Quote
VladX Posted August 20, 2014 Report Posted August 20, 2014 "Discutii non-IT" chiar isi are loc pe acest forum de SECURITATEadica de cand cu aceasta rubrica Romanian Security Team se transforma (precum o zis un amic) in Romanian Off-Topic Team! dau pe Home si vezi numai offtopic / copii ce fac spam!Unde sunt discutiile despre Securitate ? Nu mai inteleg nimic , eu unul propun sa se desfiinteze categoria "Discutii non-IT".Tu nu ai fost cumva banat pentru post-hunt/spam? Quote
Aerosol Posted August 20, 2014 Author Report Posted August 20, 2014 (edited) Tu nu ai fost cumva banat pentru post-hunt/spam?Nu , nu am fost banat pentru asa ceva ) Nu vreau sa mai aduc aminte de ce am luat ban, fiindca ar insemna sa jignesc iar aceea persoana , sper sa se simta!Eu propun sa postam pe forum doar c/p-uri de pe sectiuea IT de la stirileprotv.rouitate sus si vei observa " Log Out" foloseste-l cu incredere !De unde va vin ideile astea cu desfintarea unor categorii ?Cand bei se intampla lucruri stranii in alta ordine de ideei acea rubrica e pur si simplu plina de prostie si spam! Edited August 20, 2014 by SickSpawn Quote
TheOne Posted August 20, 2014 Report Posted August 20, 2014 Sectiunea aia a fost creata cu cap, nu doar pentru aia care vor sa faca post-uri aiurea. Deci nu se va sterge nimic, oricum daca faci un thread prostesc, fara sens primesti warn/ban in functie de situatie. Quote
hades Posted August 20, 2014 Report Posted August 20, 2014 Cand bei se intampla lucruri stranii in alta ordine de ideei acea rubrica e pur si simplu plina de prostie si spam!Exact definitia rubricii de Stiri IT dupa ce te-ai apucat tu sa muti protv-ul acolo. Quote
Aerosol Posted August 23, 2014 Author Report Posted August 23, 2014 Exact definitia rubricii de Stiri IT dupa ce te-ai apucat tu sa muti protv-ul acolo.Vad ca ai inceput sa te simti penetrat de vorbele mele, am observat ca incerci sa ma "ataci" mereu dar acum tocmai ai intrecut limita de prostie admisa pe metru patrat !Uite pentru tine nu o sa mai postez de pe protv o sa postez de pe KanalD sau Prima! Quote
hades Posted August 23, 2014 Report Posted August 23, 2014 E dreptul tau sa fii prost si sa semnalizezi. Nimeni nu ti-l poate lua. Baga mare cu tupeu! Quote