Pilu-Nelutu Posted August 21, 2014 Report Posted August 21, 2014 Salut RST, m-am plimbat si eu pe acest forum mi se pare foarte frumos, si m-am gandit, daca tot mi-a venit chefu, sa fac niste farse prietenilor pe calculator/telefon !Vreau sa imi dati tot felu de idei/programe/etc, care m-ar ajuta sa fac farse.De exemplu:Dvs, imi dati un program, pe langa program un mic tutorial de utilizare !Multumesc celor care ma ajuta!Warning: Aceasta cerere este in scop distractiv, nu vreau doamne feri sa i distrug calculatorul ! Quote
quadxenon Posted August 21, 2014 Report Posted August 21, 2014 Exista un program numit Coailiii v8 cu cip de 30cp...Dar ala arde si placa de baza si sursa si tot... Bubuie tot pc-ul... Nu te sfatuiesc sa-l incerci, ca poti sa-ti distrugi tu pc-ul daca nu stii sa-l folosesti.Inca va mai amuza dupa atatia ani faza cu Coaili ?´´ Doamni feri´´ Quote
Pilu-Nelutu Posted August 21, 2014 Author Report Posted August 21, 2014 Da, dar daca este asa de periculos, eu nu vreau sa il incerc pentru ca nu stiu, nu este asa de amuzant Quote
Coco Posted August 21, 2014 Report Posted August 21, 2014 Daca foloseste internet explorer persoana : My Lazy Sundays! , merge si pe altele dar pe i.e din cate stiu nu te lasa sa inchizi fereastra . Quote
Pilu-Nelutu Posted August 21, 2014 Author Report Posted August 21, 2014 Coco mersi Mai astept ! Quote