SiNaTrA1 Posted September 3, 2014 Report Share Posted September 3, 2014 Buna ziua,Am pe Virtual Box instalat Kali Linux si as vrea sa stiu ce setare trebuie sa fac ca sa imi recunoasca wireless adapterul.Mersi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blech Posted September 3, 2014 Report Share Posted September 3, 2014 aici: How to Enable the Network in Kali Linux Virtual Box? ai cateva indicatii care poate te ajuta.daca nu este suficient te rog sa ne dai mai multe detalii despre problema pe care o ai. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunterb0y Posted September 3, 2014 Report Share Posted September 3, 2014 aici: How to Enable the Network in Kali Linux Virtual Box? ai cateva indicatii care poate te ajuta.daca nu este suficient te rog sa ne dai mai multe detalii despre problema pe care o ai.Off: WoW un membru din 2008 care nu e in staff sau VIP si inca e activ .On: Uite un video Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blech Posted September 3, 2014 Report Share Posted September 3, 2014 off: @SiNaTrA1 daca nu te-ai descurcat lasa un reply. o alta varianta ar mai fi un stick de wifi pe USB conectat la masina fizica iar in virtual box >> settings >> usb >> bifat enable usb controler si de acolo din dreapta adaugi dispozitivul sa fie disponibil catre masina virtuala.acest lucru este este foarte ok sa-l faci atunci cand placa ta wifi din PC (chipsetul ei) nu suporta monitor mode...pentru ca la placile wifi pe USB este foarte usor sa gasesti un chipset capabil (si ieftin). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiNaTrA1 Posted September 3, 2014 Author Report Share Posted September 3, 2014 @blech Am facut tot pas cu pas ca in tutorial si tot nu imi citeste placa wireless in comanda "airmon-ng". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...