Jump to content
vHacker

Putin ajutor

Recommended Posts

Posted

Salut , cu ce sa incep , eu detin un server de Travian privat , insa de cateva saptamani , cineva imi da DDOS cu 20-30 gbps , insa problema am rezolvat-o pentru ca cineva m-a hostat pe dedicat-ul lui .

Insa acum , ce-i care imi dadeau DDOS , concurenta Zravian - The best Travian speed private server! , mi-au facut mysql inject in game , si au distrus tot , fara motiv .

M-am chinuit si le-am aflat adevaratul IP : Nuclei insa nu-i pot face nimic ...

Ma puteti ajuta sa-i caut ceva vulnerabilitati sau sa-i dam un shutdown ?

Posted
  vHacker said:
Ma puteti ajuta sa-i caut ceva vulnerabilitati sau sa-i dam un shutdown ?

Strict pentru fraza asta as propune sa te baneze cateva zile sa-ti revii la minte. Ce zici interlopu' cu poze inspaimantatoare pe net ? ( @aelius )

Tie ti-a placut cand ai fost sub Denial ?

Posted (edited)

B? tu e?ti nebun? ai umplut în sloboz RST-ul cu c?catul t?u de joc, omule ce treab? avem noi cu cei care-?i dau ?ie DDOS sau ce sloboz î?i mai fac, ce avem noi de câ?tigat dac? te ajut?m? Nimic.

Înva?? în sloboz s?-?i securizezi serverul data viitoare, numai f? c?caturi de topicuri despre jocul t?u de c?cat, c? aici nu e?ti pe gamepula

Edited by DeMoN23
Posted
  AGSQ said:
Strict pentru fraza asta as propune sa te baneze cateva zile sa-ti revii la minte. Ce zici interlopu' cu poze inspaimantatoare pe net ? ( @aelius )

Tie ti-a placut cand ai fost sub Denial ?

Si ce sa fac bro ? , n-am ce face , aia-s programatori , am incercat sa vorbesc cu ei .

Posted
  vHacker said:
Si ce sa fac bro ? , n-am ce face , aia-s programatori , am incercat sa vorbesc cu ei .

Angajeaza programatori la fel de buni. Tu ai nevoie de servicii, nu de ajutor. Serviciile se platesc.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...