Jump to content

DeMoN23

Active Members
 • Posts

  200
 • Joined

 • Last visited

About DeMoN23

 • Birthday 04/15/1990

Converted

 • Biography
  ~!~
 • Location
  ~

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DeMoN23's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

32

Reputation

 1. Sunt interesat sa cumpar un site e filme / jocuri online. Traficul sa fie in mare parte de Romania Plata se face prin Bitcoin sau Perfect Money
 2. Scrii o scrisoare lui Mos Craciun, si astepti pana pe 24/25 decembrie, vezi poate te ajuta
 3. Am nevoie de 15 - 20 euro PSC, cine are de vanzare sa ma contacteze
 4. Salut, Am nevoie de inca un cod paysafe de 10EURO, am nevoie doar azi, cine are sa-mi lase mesaj privat.
 5. Cunoaste cineva site-uri online de exchange, bitcoint - to - paysafecard [PIN] sau perfect money to paysafecard [PIN], sau paypal? am gasit mai multe site-uri, dar se pare ca majoritatea sunt scam, ex: (goldxcash[.])
 6. Hai noroc, am nevoie de un cod paysafe in valoare de 10-15 EURO, cine are si doreste sa il vanda, sa ma contacteze pe privat.
 7. Cred ca ora sau data nu iti sunt fixate corect, sau versiunea la firefox e prea veche, verifica si tu
 8. Eu as fi fost interesat sa le cumpar, cat mai multe coduri paysafe (daca imi faceti un pret bun) doar ca plata eu nu o pot face prin paypal, ci doar prin BTC si PerfectMoney. Am vorbit zilele trecute cu tine, dar nu ai acceptat plata prin altceva inafara de paypal, in caz ca te-ai razgandit, da-mi mesaj privat E valabil pentru toti, daca aveti coduri paysafe si nu aveti ce face cu ele, daca imi faceti un pret acceptabil, cumpar cat mai multe. Era acum 2 ani un website pe care se vindeau cudori UGC si PSC, iar adminul ave oferte super bune, de ex pe un cod de 100 euro, plateam 80-90, dar se pare ca nu mai exista acel website. Sarbatori fericite tuturor.
 9. Nu, dar cu ban cred ca te va ajuta cineva cat mai repede.
 10. )) Hahaha, puneti mana pe carte, invatati pentru scoala, lasati atacurile cu pachete de sloboz, ca asta nu va ajuta cu nimie, sau va amenintati profa cu flood sa nu va lase corigenti?
 11. Baiat de treaba, mi-a trimis datele pe messenger
 12. Ma coaie esti aiurea pe forum, nu ajuti cu nimic aici, stai la panda si cand prinzi vreun cont furat bagi cerseala pe RST, ca iti trebe 'nologine' sa te poti loga pe ele, du-te tare! Sa il baneze cineva pe copilasu asta mic, din saptamana in saptamana cerseste 'nologine' pe aici.
×
×
 • Create New...