Jump to content

RoEx

Active Members
  • Posts

    255
  • Joined

  • Last visited

About RoEx

  • Birthday 03/18/1977

Converted

  • Location
    santiago de compostela
  • Interests
    footbal
  • Occupation
    student

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

RoEx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

  1. Potrivit deciziei instanței supreme, magistrații au dispus predarea temporară a lui Marcel Lehel Lazăr, pe perioada desfășurării procedurilor judiciare, dar nu mai mult de 18 luni de la data preluării acestuia de către autoritățile statului solicitant.
  2. Inseamna ca nu cauti bine pe google. Eu am gasit primul rezultat : https://www.changer.com/ Ai grija , verifica site-ul inainte sa incerci sa nu fie scam (desi are https)
  3. Ma intreb , cu cat te impoziteaza fiscul ? 3% 16% sau 24% , ce tip de impozit iti acorda , pe profit , pe venit , pe ce dracu ?
  4. App. ce trebuie sa indeplinesti sa obti drepturi de distribuire a filmelor ? Care este cadrul legal?
  5. Salut Am nevoie de un program scris in c,c#,c++, pe o scara de complexitate de la 1-10 il situez pe undeva intre 3-4. Mai multe detalii pe privat. Timpul de executie sa fie relativ mic. Daca este careva interesat de acest proiect puteti lasa datele de contact in topicul asta . Multumesc
  6. Acum 5 ani am facut si eu ceva de genul asta , te folosesti de servarele mx si le accesezi telnet , daca imi amintesc eu bine (asta doar pentru validarea adresei de email , sa vezi daca exista)
  7. Folositi fratilor Human Emulator , daca stiti php e foarte simplu si poti face niste task-uri incredibil de reale .
  8. donati fratilor ca multi prieteni de-ai nostrii au de suferit
  9. salutare, sunt total incoerent din cauza celor petrecute ,o sa doman sange eu + colegii mei , nu neaparat in primele zile unde este imperial nevoie de sange(acum sunt donatori) , o sa fie nevoie de sange mai ales in zilele urmatoare pentru ca o tragedie de genul asta nu se duce dupa 2 zile , este nevoie , o sa fie nevoie de sange timp de multe zile incepand cu prezentul ....
  10. Oricum cryptocurrency enerveaza multe guverne worldwide.
  11. @Hubba spune-mi si mie cum ti-ai dat seama ? nu ca m-ar interesa cum prinde sau ce prinde doar sunt curios de metoda folosita . gosh-ul asta are parola , port specificat , prinde nologine etc ? edit: mi-am pus in cap toti boii odata cu topicul asta , data viitoare o sa fiu mai atent ce topicuri fac.
×
×
  • Create New...