Jump to content
vHacker

Putin ajutor

Recommended Posts

Posted

Salut , cu ce sa incep , eu detin un server de Travian privat , insa de cateva saptamani , cineva imi da DDOS cu 20-30 gbps , insa problema am rezolvat-o pentru ca cineva m-a hostat pe dedicat-ul lui .

Insa acum , ce-i care imi dadeau DDOS , concurenta Zravian - The best Travian speed private server! , mi-au facut mysql inject in game , si au distrus tot , fara motiv .

M-am chinuit si le-am aflat adevaratul IP : Nuclei insa nu-i pot face nimic ...

Ma puteti ajuta sa-i caut ceva vulnerabilitati sau sa-i dam un shutdown ?

Posted
Ma puteti ajuta sa-i caut ceva vulnerabilitati sau sa-i dam un shutdown ?

Strict pentru fraza asta as propune sa te baneze cateva zile sa-ti revii la minte. Ce zici interlopu' cu poze inspaimantatoare pe net ? ( @aelius )

Tie ti-a placut cand ai fost sub Denial ?

Posted (edited)

B? tu e?ti nebun? ai umplut în sloboz RST-ul cu c?catul t?u de joc, omule ce treab? avem noi cu cei care-?i dau ?ie DDOS sau ce sloboz î?i mai fac, ce avem noi de câ?tigat dac? te ajut?m? Nimic.

Înva?? în sloboz s?-?i securizezi serverul data viitoare, numai f? c?caturi de topicuri despre jocul t?u de c?cat, c? aici nu e?ti pe gamepula

Edited by DeMoN23
Posted
Strict pentru fraza asta as propune sa te baneze cateva zile sa-ti revii la minte. Ce zici interlopu' cu poze inspaimantatoare pe net ? ( @aelius )

Tie ti-a placut cand ai fost sub Denial ?

Si ce sa fac bro ? , n-am ce face , aia-s programatori , am incercat sa vorbesc cu ei .

Posted
Si ce sa fac bro ? , n-am ce face , aia-s programatori , am incercat sa vorbesc cu ei .

Angajeaza programatori la fel de buni. Tu ai nevoie de servicii, nu de ajutor. Serviciile se platesc.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...