Jump to content
Sveratus

Primesc mesaj de la site

Recommended Posts

Posted

Titlu: Crack success-a116b5f1c4fd5e89e0b00cb323149652

Subiect: Hello?the hash a116b5f1c4fd5e89e0b00cb323149652 (hash type: md5,comments:)that you searched at 2014-09-04 23:02:33 had been successful cracked ?please visit online md5 cracker,md5 reverse, md5 decrypt to check it.

dupa cum puteti vedea imi spune sa ma duc sa i dau check , dupa cei dau check imi spune asa :

Result?

Found.But this is a payment record. Hash-type is md5. Purchase

Tot ce vreau sa spun este cami bag pula in site-ul lor cu rusul care il conduce adica cum dracu , mi-a bagat hasul la "Payment record" si vrea sa platesc pentru hasul pe care eu l-am pus? sa fim seriosi acuma no sa-l mai folosesc niciodata in viata mea.

Vreau sa aud pareriile voastre despre acest site care se crede tare ca face crack la parola 123 si asta e free, vreau sa aud daca au intradevar cum spun ei backround system ce sparge parole

Posted

Te agiti degeaba. Omul ofera lookup gratuit ( free ) la ce ARE deja cracked. Daca tu ii ceri un hash care nu il are, si dai submit ca vrei sa te anunte cand e spart, normal ca o sa iti perceapa o plata. Preturile sunt foarte mici, daca nu ma insel cu 5$ ai voie 100 de hash-uri sau ceva de genul.

E ceva normal sa perceapa bani pentru munca lui depusa in a te ajuta pe tine.

Posted
Te agiti degeaba. Omul ofera lookup gratuit ( free ) la ce ARE deja cracked. Daca tu ii ceri un hash care nu il are, si dai submit ca vrei sa te anunte cand e spart, normal ca o sa iti perceapa o plata. Preturile sunt foarte mici, daca nu ma insel cu 5$ ai voie 100 de hash-uri sau ceva de genul.

E ceva normal sa perceapa bani pentru munca lui depusa in a te ajuta pe tine.

eu am crezut ca e automat, oricum crackstation e din ce in ce mai bun

Posted

lol. ce minte de om , normal ca iti cere bani pe ceva care el nu-l are si tu il vrei . normal ca daca face rost de acel ceva instant iti ia si bani . sa fim seriosi ... 1/2/3$ pentru cateva hash-uri cred ca nu mori. mai nou s-au inventat

bani.jpg

ar trebui sa-i folosesti. si chiar ar trebui sa-i dai bani acelui om fiindca ai cautat niste hash-uri care el deaja le avea si ti le-a oferit gratis.