Jump to content
Shadow86

Procesare comanda Aliexpress

Recommended Posts

Posted

Salutare ,

Am dat zilele trecute o comanda pe aliexpress si dupa ce mi-au luat banii in dreptul comenzii vad ca apare

Days Remaining : 2 days 10 hours ---> asta e procesarea comenzii!

De ce la comanda a 2-a sunt 24 de zile :-O ?? Tot un singur produs am comandat si la pret primul costa 7 euro si al 2-lea costa 22 de euro.... Si pana la urma nu intaleg care e rostul butonului de " Extend processing time" ..Nu vad avantajul lui , din moment ce eu ca si cumparator vreau produsele sa ajunga cat mai repede la mine nu sa stea la ei sa le " proceseze " :D .

Daca intru pe fiecare produs in parte scrie ca daca vanzatorul nu imi trimite comanda in acel timp de procesare ( ex. 2 zile 10 ora la prima ) , mi se da cancel la comanda. Tre sa stau sa vad cand mai e o ora pana la finalizare si daca nu a trimis comanda atunci tre sa apas pe acel buton de Extend Processing Time... holy crap ~X(

jjlawo.jpg

Posted

Unii prducatori au o perioada de procesare mai mare si unii perioada mai mica. Procesarea nu inseamna doar impachetarea produsului. In unele cazuri poate fi vorba si de producerea sau asamblarea produsului de aceea e nevoie de mai mult timp. Ai rabdare ca o sa le trimita in timp.