AsalT Posted September 15, 2014 Report Posted September 15, 2014 Exista vreo posibilitate de a folosi o imagine in afara ferestrei?Exemplu:Multumesc!
daNNy.bv Posted September 15, 2014 Report Posted September 15, 2014 am facut de mult ( acu vreo 4 ani ) deci de putut se poate, insa nu mai stiu cum.Dupa ce ma documentez dau edit
BLKoldSUN Posted September 16, 2014 Report Posted September 16, 2014 Ce vrei tu, e putin cam complicat, insa uite aici cateva lucruri interesante: Keep Picture box from leaving the form - Xtreme Visual Basic Talk
TheTime Posted September 16, 2014 Report Posted September 16, 2014 Cum as face eu:- as face form-ul ceva mai mare;- as pune imaginea unde anume doresti sa fie pozitionata in form-ul respectiv;- langa imagine, as pune un Panel sau un GroupBox (sau orice preferi tu sa folosesti) pe care l-as face sa arate ca o fereastra normala (butoane pentru minimalizare, bara pentru drag and drop, schimbare background)- as pune toate controalele din aplicatia mea in acel groupbox;- as face background form-ului sa fie invizibil, lasand astfel sa para ca formul este format din Panel, controalele din interiorul panelului si imaginea aceea care "ar iesi" din panel;Atentie, imaginea din PictureBox ar trebui sa fie in format png, cu background-ul transparent. PictureBox-ului va trebui sa ii setezi tu background-ul transparent.
FreddieTux Posted September 16, 2014 Report Posted September 16, 2014 Poti face un form separat doar cu imaginea:
AsalT Posted September 16, 2014 Author Report Posted September 16, 2014 Multumesc, rog un admin sa inchida topic-ul.