albertynos Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 Salut,Hai care ai nevoie de bani sa-ti dau proiect de cateva ore?!Treaba sta cam asa, se cere banner pentru un festival...un banner care va fi in spatele unei scene, el va trebuii facut la marimea de 8 pe 3 metrii (la scara).Omul are ideea, eu n-am timpul si nici cunostintele sa fac la scara.Contactati-ma doar in privat cu NR de telefon sa va pun in legatura, omul plateste, imi trebuie rapid inneseara.PS: Inneseara sa gasesc om, priectul poate fi facut in cateva zile.Numai Bine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitsoft Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 E vorba de photoshop? Fi mai explicit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leulinaripat Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 As putea sa ma bag... Astept mai multe detalii in privat; (format, continut, detali etc..) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 pentru asa ceva ai nevoie de un designer care se descurca in grafica vectoriala (corel) in photoshop, nu se merita sa faci pentru bannere de mari dimensiuni pentru ca ar trebui facut la rezolutii gigantice (peste 600 dpi) si ar ocupa o groaza de memorie si resurse la randare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...