TheOne Posted September 17, 2014 Report Posted September 17, 2014 (edited) Your Account Is Frozen Per Our Compliance department – atac phishing asupra clientilor Amazon.comSe propaga chiar in acest moment un email compromitator ce doreste sa fure datele de logare ale clientilor amazon.com. Este folosita tehnica phishing, si anume email-ul pare autentic, link-ul este in schimb unul fals, dar site-ul de destinatie este identic cu cel original.Continutul mesajului primit de victime este sub forma unei poze, link-ul directionand spre: Amazon.com|Verification si apoi Amazon.com|Verification.Vi se vor solicita email-ul si parola pentru a accesa contul amazon.com si a-l debloca. In schimb, veti pierde datele respective si atacatorii vor putea face comenzi in numele d-voastra si chiar utiliza cardul salvat pe site-ul magazinului online.-> Sursa: http://www.faravirusi.com/2014/09/09/your-account-is-frozen-per-our-compliance-department-atac-phishing-asupra-clientilor-amazon-com/ Edited September 17, 2014 by TheOne Quote
quadxenon Posted September 17, 2014 Report Posted September 17, 2014 (edited) Iti dai seama ce stire ? Chestiile astea se intampla in fiecare secunda de 20 ani incoa´ .matt2In schimb, veti pierde datele respective si atacatorii vor putea face comenzi in numele d-voastra si chiar utiliza cardul salvat pe site-ul magazinului online. Nici nu ai verificat stirea.Eu vad ca cere si datele cardului in pagina. Edited September 17, 2014 by quadxenon Quote
TheOne Posted September 17, 2014 Author Report Posted September 17, 2014 Iti dai seama ce stire ? Chestiile astea se intampla in fiecare secunda de 20 ani incoa´ .matt2Nici nu ai verificat stirea.Eu vad ca cere si datele cardului in pagina.Ti-a cerut cineva parerea?... Post inutil. Quote
Elohim Posted September 17, 2014 Report Posted September 17, 2014 De unde iei tu stirile astea? Ai mai avut una unde pagina era sus si dupa 1 saptamana. Quote
quadxenon Posted September 17, 2014 Report Posted September 17, 2014 Ti-a cerut cineva parerea?... Post inutil.E forum, pot sa imi dau cu parerea fara sa imi ceara cineva asta. Ai ceva impotriva ca mie mi se pare o stire complet inutila si de cacat?Atacuri phishing se intampla in orice moment, nu cred ca e o noutate ca da cineva spam pe Amazon.Tu poti continua sa postezi orice, eu pot sa imi dau cu parerea la orice.Hai pa Quote
TheOne Posted September 17, 2014 Author Report Posted September 17, 2014 E forum, pot sa imi dau cu parerea fara sa imi ceara cineva asta. Ai ceva impotriva ca mie mi se pare o stire complet inutila si de cacat?Atacuri phishing se intampla in orice moment, nu cred ca e o noutate ca da cineva spam pe Amazon.Tu poti continua sa postezi orice, eu pot sa imi dau cu parerea la orice.Hai paBine desteptule, fie cum zici tu.De unde iei tu stirile astea? Ai mai avut una unde pagina era sus si dupa 1 saptamana.Your Account Is Frozen Per Our Compliance department – atac phishing asupra clientilor Amazon.com Quote