andrewboy Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 Un program facut de mine cu care puteti afla diverse informatii despre un anume server de Counter Strike Non-Steam [din cate stiu eu nu merge pe servere Steam]Aveti si posibilitatea de a vizualiza un mini-screenshot cu harta care se joaca in momentul respectiv. Mini-screenshot-urile se afla in folderul \mapimg\, puteti sa mai adaugati oricand si altele.Imaginile sunt luate de la programul lui Shocker...:Snapshot: Download:http://www.speedyshare.com/828818896.htmluite v2 beta(mi`e lene sa o termin:D)...http://www.speedyshare.com/886601675.html la versiunea asta programul se conecteaza la server master si cere prima lista de 231 de servere,cere informatii la fiecare in parte,apoi cere urmatoarea lista de ip`uri incepand de la ultimul ramas....idee complet proprie.. ...dak va intereseaza va dau si sursa..Have FUn! Quote
D4Rk M3sSIah Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 Interesant! Aveam nevoie de asa ceva ... Quote
phreak Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 Un program facut de mine cu care puteti afla diverse informatii despre un anume server de Counter Strike Non-Steam [din cate stiu eu nu merge pe servere Steam]Aveti si posibilitatea de a vizualiza un mini-screenshot cu harta care se joaca in momentul respectiv. Mini-screenshot-urile se afla in folderul \mapimg\, puteti sa mai adaugati oricand si altele.Download: [url]http://shockingsoft.com/download.php?tip=soft&file=CSServerStatus.zip[/url]Ultima modificare efectuatã de cãtre Shocker la Sâm Iun 30, 2007 4:18 pm, modificat de 1 datã în totalmie mi se pare descrierea la fel... tu ce zici? :shock: Quote
andrewboy Posted January 3, 2008 Author Report Posted January 3, 2008 n`ai avut altceva de comentat decat descrierea? sunt sigur k te`ai uitat acolo pe hackpedia si ai vazut ce a zis Shocker si ai facut observatia secolului.....daca era ceva,un bug nu`l descopereai...da asa...felicitari!!! Quote
phreak Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 e pe rst postat toolul... mi-am amintit si mi se parea cam la fel :roll: si buguri nu stiu cine-ti gaseste avand in vedere ca no-steam e pe cale de disparitie . Ce-i mai interesant e ca tu fiind original ai pus mini screenshoturile exact in acelasi fisier unde le-a pus si shocker ... ce coincidenta... :roll: Quote
andrewboy Posted January 3, 2008 Author Report Posted January 3, 2008 ce sa`ti spun...:D:D:D.....am sa am grija la versiunea a 2a sa nu mai fac greseala asta:D...va aparea maine sau cel mai devreme diseara:D...si pentru am sa am grija sa numai coincida...:P....PS Cum draku ai reusit sa`ti aduci aminte descrierea de la un program care a fost facut cu un an in urma? Quote
phreak Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 ce sa`ti spun...:D:D:D.....am sa am grija la versiunea a 2a sa nu mai fac greseala asta:D...va aparea maine sau cel mai devreme diseara:D...si pentru am sa am grija sa numai coincida...:P....PS Cum draku ai reusit sa`ti aduci aminte descrierea de la un program care a fost facut cu un an in urma?yo-mi aduc aminte cum bateam cuie in podea la 2 ani si tu vrei sa nu-mi aduc minte asta ... Quote
andrewboy Posted January 4, 2008 Author Report Posted January 4, 2008 lool:)))Edit:uita`te la primul post:D Quote