Sollaris Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 Salut.Numele meu este Sollaris.Ma bucur sa fiu aici,pe cel mai mare forum de securitate din Romania si alaturi de multa lume cu,cunostiinte aprofundate in domeniul IT.Imi place pescuitul,fotbalul,biliardul si planeta Pamant.Nu detin cunostiinte in domeniul IT dar pentru orice este un inceput.Sper sa invat cat mai multe aici alaturi de voi.O zi buna va doresc si mult succes in tot ceea ce faceti. Quote
QUADMACHINE Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 Bine ai venit Sollaris si eu sunt nou pe aici. Quote
Aerosol Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 Bine ati venit amandoi @Sollaris si mie imi place planeta Pamant Quote
AsalT Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 <gluma>@SickSpawn 2 la una, miroase a gangbang. </gluma>Bine ai venit. Quote
Xythras Posted September 23, 2014 Report Posted September 23, 2014 Bine ati venit amandoi @Sollaris si mie imi place planeta Pamant E frumoasa planeta Pamant..pacat ca-i locuita. Quote