Jump to content

Xythras

Active Members
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

About Xythras

  • Birthday 07/01/1980

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Xythras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. Da un image sa-ti vad CPM si CTR-ul de la JuicyAds. Tot in $ platesc?
  2. Tot Exoclick si aici.
  3. Trimite-mi PM cu domeniile, earnings pt ultimele 3 luni si link-urile paginilor de FB. Ma intereseaza si ce script folosesc.
  4. Exact! Asta cu scoala de programare mi se pare ideea unui n00b lenes care vrea doar sa vina si sa puna intrebari, iar altii, "profesorii" sa-i dea mura-n gura. Pentru asta este Google, frate, cu toate tutorialele posibile. Numai sa vrei sa cauti si sa inveti.
  5. Da ma lasi? Iar te-ai trezit. Tocmai ce mi-am luat un domeniu acum 3 zile (cand am scris postarea), pe 2 ani si am dat $11.34 Fa tu calculele "loaza". Azi m-am gandit sa mai inhat 2 domenii, dar vad ca oferta se poate folosi doar odata (banuiesc ca indiferent de vechimea contului, caci al meu nu e nou) Si totusi le-am inhatat: - unul cu $1.49 primul an si $9.99 anii urmatori . 149SCOTT - al 2lea cu $1.99,respectiv $9.99 urmatorii ani. 199SCOTT Fiecare cod e valabil doar pt a cumpara un singur domeniu.
  6. Cu codul asta e $0.99 pentru primul an si $9.99 pentru restul anilor (+ ICANN fee $0.18/an). Valabil pt orice client, nu doar cei noi.
  7. Lasa sa se simta si novicii bine veniti si bagati in seama. Pana la urma de aia exista threadurile de autoprezentare, ca sa spuna noobii ceva dar sa nu se simta ca vb cu peretii.
  8. Deci FB si retelele de socializare le folosesti pt a-ti face o baza de fani. Apoi ii spam-uiesti USOR doar cu OFERTE, Reduceri, Chestii atragatoare. Nu postezi toata ziua fiecare produs al tau, o faci mai rar si doar cu ceva special. Lumea e satula de publicitate si o ignora usor, dar o oferta de nerefuzat, nu o iarta. Oricum, fa toata treaba manual, nu baga $ in FB ca tu stii mai bine cand se aduna lumea pe grup, cand e vre-un eveniment interesant...un concurs de culturism de ex, sau un film cu Arnold pe ProTv si bagi discount la steroizi sau la manusi de facut sport.
  9. Exact. Daca stai doar pe RO nu ajungi nicaieri. The World is yours. Si nu te mai gandi ca nisa s-ar putea sa fie cvasi-saturata, cu trafic international se compenseaza. Concentreaza-te pe tarile Tier 1, acolo se sparge mai mult $ pe net.
  10. Ai conturi adiacente pentru retelele sociale? Promoveaza-te pe Tw, G+, FB fan page, si sa vezi cum cresc vizitele organice. La fel, te poti infige pe forumuri de postat imagini sexy si agata si de acolo vizitatori.
  11. Acuma te oftici tu... hai mai bine sa cantam si sa ne veselim, vorba ta. ><
  12. Hehe, ti-ar placea tie, nu-i asa? Sunt nou pe forum, dar sezi molcom ca in lumea IT nu sunt de ieri de azi. Acolo unde vrei tu sa ajungi, eu am cules deja cam tot. Bafta in continuare.
  13. Tu practic concurezi in Google cu ABC-ul original. ABC TV, news, ziarul ABC din ES etc. Din textele de pe paginile tale, google isi ia cuvintele relevante si le compara cu concurenta.. si daca tu ai mult mai putin continut si nu atat de variat clar ca te pozitioneaza mai jos.
  14. eu ma refeream la exprimarea in EN. Prea suna a indian scam (ex nigerian scam)
  15. Cand te saturi de el, stii unde ma gasesti.
×
×
  • Create New...