MaHaReT Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 uouououou ... ! ai ceva experientza :) io's mic frate , si pe desupra mam molipsit si intrun oras de tot cacatu , mic si dus la dracu ... garla ... najpa .... !!!!! deocamdata incercam , invatzam si uneori inventa !! ce putem si pe uden putem ... Quote
eddie47 Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Felicitari pt ambitie Documenteaza-te de unde poti, fa rost de ID-uri de traceuri, impartiti pareri si chestii sa vezi ca dracu' nu-i chiar asa de negru Quote
MaHaReT Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 da , nui negru , e mai alb decat credeam .. sti luam intr-o zi cate o schema si o incercam in cele mai ""ideale"" locuri posibile ... ! cea mai atre faza o fost cand neam suit pe o centrala si o urlat unu dupanoi , sa ne vezi , unu dupa altu hop piun garaj , hop pe plafonu ala din fatza si dupaia jos ... sti carei treaba , catiodata te familiarizezi cu locurile ... si deja te obisnuesti cu locu , dupaia cand incerci schema in alta paret tzi se pare alfel ... ! apropo , un id de YM ai ? ca umplem aicea 10 pagini Quote
Elias Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 dap chiar imi place sportul asta ... tin minte ca prima data la`m vazut in filmul yamakasi ... super tare .... cand am vazut filmul ma gandeam ca multe faze de acolo is trucate sau ceva de genul asta ... dar nu mare mi`a fost mirarea cand am vazut un reportaj despre ei pe discovery . dap asta da sport extrem . Bafta la toti care practica acest sport Quote
eddie47 Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 Multumesc Elias din 2 parti:1. Pt ca esti acord cu noi, cu practicantii2. Pt ca ti s-a parut tare O sa se raspandeasca f mult PK-u' de n-o sa mai avem de cine fugi :o Quote
twaste Posted July 13, 2006 Author Report Posted July 13, 2006 DA ai dreptate grupuri sunt credeam ca te referi la clan ca la un crew ceva , si zimi si mie cu care faci u acolo in galati ca am auzit ca sau format 2 clanuri rivale ....?? Quote
eddie47 Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 Nici chiar rivale Da' nici mult nu mai avem Quote
twaste Posted July 13, 2006 Author Report Posted July 13, 2006 DA ce ati facut de ati ajuns asa ?? Quote
MaHaReT Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 http://www.rapidshare.ro/download.php?id=7...5YVbeapaaucjLOghttp://rapidshare.de/files/25768877/video.rar.html[sunt aceleasi ep amandoua]sa nu zicetzi ca sunt bulangiu , am facut cateva filmuletze ... cei drept destul de najpa ... pt a le vedea avetzi nevoe de QuickTime http://www.apple.com/quicktime/download/st...standalone.htmlSerial #: C3BH-DS4X-GV55-LT8T-WDCB[revin maine cu altele] Quote
twaste Posted July 13, 2006 Author Report Posted July 13, 2006 Frumos Razvane , cel mai mult mi-au placut precisionurile , dar vezi in parkour sariturile de la inaltime nu fac parte din disciplina , deoarece mult mai incolo peste cativa ani o sa simti Pune si u niste filmulete cu elemntele , un kong , dash ... oriceKeep up the god work Quote
MaHaReT Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 ok ... astea au fost afcute in graba ... ! si la ceva nou[au fost prima data la salturile alea][inafara de aia de la pod ...] si apropo , inca nu fac kong'u bine si prefer sa nu ........ ! mai de graba un tic-tac sau vriun spin ... Quote
twaste Posted July 14, 2006 Author Report Posted July 14, 2006 Ok le astept .Care vrea sa invete elementele uitati aici http://urbanwind.darku.ro/Tutorials.wmv Quote
MaHaReT Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 de acolo pot : monkey vault[cine nu poate no] , lazy vault , speed vault[hmm nu prea bine] , dash vault[de 4 zile ] si cam atata , kink kong nu pot , apoi dublu ... Quote
eddie47 Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 This Is For Twaste:"Parkour este deplasarea in cel mai eficient si fluid mod posibil, folosind doar propriul corp si mediul iconjurtor. Aceasta disciplina isi are originea in Franta, unde s-a format primul crew de parkour, Yamakasi." www./*-+.g0.r0 [][][] / =p * =k - =s + =v 0 =o Quote
YceFire Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 eddie ce tot bolborosesti acolo ?? , adica am inteles partea cu ce in seamna PK , dar cei cu link'u ala ?? :@ (sau ce'o fi ) Quote
eddie47 Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Aia e sursa...Cand incercam sa scriu tot site-u' calumea, nu mergea. Dadea o eroare...Inlocuiti cum v-am zis si iese sursa Quote
twaste Posted July 14, 2006 Author Report Posted July 14, 2006 Oka my bad , eu asa stiam si asa zicea mai peste tot , ai o bere cand vi prin buc Eddie pune si tu un film cu tine Quote
MaHaReT Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 http://rapidshare.de/files/25831170/VulcanPk.rar.htmlis calde :) !! acu leam decsarcat de pe tel ... mai fac azi cateva ! foai ce mam imprastiat la un jeg de spin , noroc ca no filmat :) !! mai vb deseara [sunt si tovarasi mei pacolo] Quote
YceFire Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 gata , m'am prins e linku catre PK suceava ,, l'am vizitat de o gramada de ori , dar ce s'a intamplat cu parkour.ro ????e down ( Quote
twaste Posted July 14, 2006 Author Report Posted July 14, 2006 Parkour ro acuma e doar un site lasat in vant , asta dupa ce am aparut noi la tv la tvr 1 adminu( primu practicant din tara ) sa sup pe niu si a lasat site balta Quote
MaHaReT Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 e pacat , care interfatza faina , da restu e varza nici forumu nui mai mere ... ! asta e acuma ... sunt altele straine ... acu descarc si ultimele poze facute ... ! is rupt , de la 2 is la pk si am luat o pauza pe la 6-7 ... ! Quote
twaste Posted July 14, 2006 Author Report Posted July 14, 2006 Tre sa mai astept 1 h sa pot sa mai trag de pe rapidshare (si eu de la 6 pk Quote
MaHaReT Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 http://rapidshare.de/files/25870407/Parkou..._aTto_.avi.htmlnui asa reusit dar no , nu eu lam facut ... e facut la graba , si cu materiale vai doamne[majpa] apropo , lasami si mie id'u tau twaste , sau da un pm ! Quote
eddie47 Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("twaste")</div>ai o bere cand vi prin buc Sa fie Noroc ca poate castig la Loto <div class='quotetop'>QUOTE("twaste")</div>eddie pune si tu un film cu tine O sa pun cand o sa fac asa mai nou Quote