Jump to content
twaste

Parkour

Recommended Posts

Posted

uouououou ... ! ai ceva experientza :) :) :) io's mic frate , si pe desupra mam molipsit si intrun oras de tot cacatu , mic si dus la dracu ... garla ... najpa .... !!!!! deocamdata incercam , invatzam si uneori inventa !! ce putem si pe uden putem ...

Posted

da , nui negru , e mai alb decat credeam .. sti luam intr-o zi cate o schema si o incercam in cele mai ""ideale"" locuri posibile ... ! cea mai atre faza o fost cand neam suit pe o centrala si o urlat unu dupanoi , sa ne vezi , unu dupa altu hop piun garaj , hop pe plafonu ala din fatza si dupaia jos ... :) sti carei treaba , catiodata te familiarizezi cu locurile ... si deja te obisnuesti cu locu , dupaia cand incerci schema in alta paret tzi se pare alfel ... ! apropo , un id de YM ai ? :D ca umplem aicea 10 pagini :))

Posted

dap chiar imi place sportul asta ... tin minte ca prima data la`m vazut in filmul yamakasi ... super tare .... cand am vazut filmul ma gandeam ca multe faze de acolo is trucate sau ceva de genul asta ... dar nu mare mi`a fost mirarea cand am vazut un reportaj despre ei pe discovery . dap asta da sport extrem . Bafta la toti care practica acest sport

Posted

DA ai dreptate grupuri sunt credeam ca te referi la clan ca la un crew ceva :) , si zimi si mie cu care faci u acolo in galati ca am auzit ca sau format 2 clanuri rivale ....??

Posted

Frumos Razvane , cel mai mult mi-au placut precisionurile , dar vezi in parkour sariturile de la inaltime nu fac parte din disciplina , deoarece mult mai incolo peste cativa ani o sa simti :P

Pune si u niste filmulete cu elemntele , un kong , dash ...:P orice

Keep up the god work

Posted

ok ... astea au fost afcute in graba ... ! si la ceva nou[au fost prima data la salturile alea][inafara de aia de la pod ...] si apropo , inca nu fac kong'u bine si prefer sa nu ........ ! :) mai de graba un tic-tac sau vriun spin ... :)

Posted

This Is For Twaste:

"Parkour este deplasarea in cel mai eficient si fluid mod posibil, folosind doar propriul corp si mediul iconjurtor. Aceasta disciplina isi are originea in Franta, unde s-a format primul crew de parkour, Yamakasi." www./*-+.g0.r0 [][][]

/ =p

* =k

- =s

+ =v

0 =o

Posted

Parkour ro acuma e doar un site lasat in vant , asta dupa ce am aparut noi la tv la tvr 1 adminu( primu practicant din tara ) sa sup pe niu si a lasat site balta :(

Posted

e pacat , care interfatza faina , da restu e varza nici forumu nui mai mere ... ! asta e acuma ... sunt altele straine ... acu descarc si ultimele poze facute ... ! :) is rupt , de la 2 is la pk si am luat o pauza pe la 6-7 ... !

Posted

<div class='quotetop'>QUOTE("twaste")</div>

ai o bere cand vi prin buc :P

Sa fie Noroc ca poate castig la Loto :-S

<div class='quotetop'>QUOTE("twaste")</div>

eddie pune si tu un film cu tine :P

O sa pun cand o sa fac :) asa mai nou :)