SticKyWoX Posted September 25, 2014 Report Posted September 25, 2014 Ce? Eu mi-am luat HTC One M8, si da clasa la 5S din toate punctele de vedere, inclusiv al designului. Nu am avut ocazia sa-l compar cu un iPhone 6 dar nu cred ca-mi intrece HTC-ul. Si e de 2 ori mai ieftin... Quote
Active Members akkiliON Posted September 25, 2014 Active Members Report Posted September 25, 2014 (edited) 50 de milioane un cacat de telefon frate ?Dude, it's phone. De banii aia, î?i cumperi de dou? ori acest telefon. Edited September 25, 2014 by akkiliON Quote
Eddie91 Posted September 26, 2014 Report Posted September 26, 2014 Acum 10 minute in Barcelona facuta poza de un prieten si m-am gandit sa ma mir alaturi de voi Asta inseamna marketing ... Quote
Aerosol Posted September 26, 2014 Report Posted September 26, 2014 Acum 10 minute in Barcelona facuta poza de un prieten si m-am gandit sa ma mir alaturi de voi Asta inseamna marketing ...Frate voi realizati cati idioti ar prefera sa ramana fara un deget pentru ultimu "model" de IPhone ... off// nici nu apare bine iphone x si ei fac deja reclama la z (p.s e doar un exemplu) Quote