ben20 Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Am si io o intrebare sunt sigur ca s a mai raspuns doar asa ca siguranta sa nu ma avant in ceva si apoi sa regret car ar fi cel mai bun limbaj de programare pentru virusi/trojeni ce se invarte in lumea asta ..? care ar fi ? stiu vb e mai mult pentru interfata..sau cel putin asa am auzit lamuriti ma si pe mine Quote
ben20 Posted January 5, 2008 Author Report Posted January 5, 2008 Sigur e delphi sau si aia o gluma ? Quote
Lost Point Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Delphi...Pentru mine delphi e tatic la criptare...atata tot. the rest is shitTi-ai putea raspunde la intrebare...Majoritatea programelor malitioase in ce au fost facute?c++?right...c++ iti ofera multe avantaje , este destul de usor...si mai e asm-ul...da numai daca te tine sa te bagi in asm. Quote
nullbyte Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Dezasamblati ProRat si Turkojan sa vedeti ca-s facute in Delphi...Dar nu am citit bine, am crezut ca trojani...Pentru virusi, asm sau c++. Quote
ÐÒ& Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Bolingpoint controleaza te.ce era daca ti ziceam sa faci gaura n perete cu capul?sau sa l folosesti pe post de buldozer?ca nu cred ca e bun de altceva>>cel putin nu a dovedit>on topic:in brainfuck daca vreai sa incrementez o variabila cu zece faci ceva de genu ++++++++++daca vrei sa parcurgi un vector vei folosi un pointer,nu e nimic rau in asta dar.. ca sa incrementam pointerul sa trecem in casuta urmatoare din memorie va trebui sa folosim >trecem peste 5 casute >>>>>.S.af . practic Quote