lelapte Posted September 28, 2014 Report Posted September 28, 2014 Intai de toate dati-mi voie sa mentionez ca sunt nou intr-ale coding-ului. Singurul limbaj de programare despre care am cat de cat idee este HTML , ceva basic. Am incercat sa invat si alte limbaje de programare cum ar fi JS , Pithon , PHP , dar tutorialele pe care le-am gasit eu iti aratau doar ceva sintaxa si atat, pe cand pentru a putea invata un limbaj de programare ai nevoie de mult exercitiu. Din cauza asta ma aflu aici , pe forum.Eu as vrea niste sfaturi de la cunoscatori in domeniu despre ce limbaje de programare ar trebui sa invat si despre niste modalitati de a-mi insusi acele cunostinte intr-o maniera practica (nu sa tocesc sintaxa unei functii si sa o uit dupa 2 zile).Am citit o carte despre ptesting , dar acolo erau mentionate doar niste unelte din backtrack linux , cu toate ca mi-a fost de folos sa o citesc pentru ca am invatat niste lucruri de care nu aveam habar.Acum ca am spus cate ceva despre cunostintele mele in acest domeniu , astept ajutor din partea userilor .Multumesc anticipat! Quote
Eddie91 Posted September 28, 2014 Report Posted September 28, 2014 (edited) Tetrailes bahtalo! Nu cred ca te poate ajuta cineva decat contra cost sa iti fie tutore,dar carti si tutoriale gasesti pe aici destule.LE: Viziteaza asta si iti garantez ca vei invata macar sa imbini utilul cu placutul Edited September 28, 2014 by Eddie91 Quote
leaklife Posted September 28, 2014 Report Posted September 28, 2014 Inainte de a-ti da o sugestie, spune-mi in pe ce domeniu vrei sa te orientezi. Si apropo, daca vrei sa lucrezi pe Backtrack, renunta la el, treci pe Kali Linux (care defapt e Backtrack doar ca varianta mai noua). Quote
lelapte Posted September 28, 2014 Author Report Posted September 28, 2014 (edited) Pai, legat de domeniu , Pentesting. Edited September 29, 2014 by lelapte Quote
z4rk Posted September 28, 2014 Report Posted September 28, 2014 HTML nu e chiar limbaj de programare ON: Bun venit! Quote
SilenTx0 Posted September 28, 2014 Report Posted September 28, 2014 Bine ai venit.https://buckysroom.org/videos.php g?se?ti aici foarte multe tutoriale pentru diferite limbaje de programare ?i nu numai (ai în partea dreapt? lista). Quote
QUADMACHINE Posted September 28, 2014 Report Posted September 28, 2014 Bine ai venit lelapte.HTML nu este limbaj de programare ci de marcare. Quote
Active Members MrGrj Posted September 28, 2014 Active Members Report Posted September 28, 2014 HTML nu este limbaj de programare ci de marcare.HTML / CSS pot fi considerate si limbaje de programare descriptiva ON: Bine ai venit. Daca si tu vrei sa fii 'hechar' cauta p-acilisha pe forum tutoriale despre:linux / networking / SQL / JS / PHP Quote
lelapte Posted September 28, 2014 Author Report Posted September 28, 2014 HTML nu este limbaj de programare , retinut , deasemenea dedic multumiri celor care incearca sa m-ajute Quote