Jump to content

leaklife

Active Members
  • Posts

    292
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by leaklife

  1. Multumesc de ajutor, dar sunt din Alba. //
  2. Daca s-ar ajunge la executare silita, m-ar anunta? Gen, mi-au spus ca am 15 zile sa achit datoria si mi-au dat un nume si un IBAN unde sa trimit banii.
  3. Am vandut cuiva doua CD Key-uri de Battlefield luate de pe G2A acum vreo 3 luni, mi-a trimis banii prin family/friends, dar de pe card. Dupa o luna jumate s-a dus la banca si mi-a facut chargeback. Azi m-au sunat cei de la Firecredit sa platesc balanta negativa. Nu am castigat disputa deoarece toata conversatia am purtat-o pe Steam, unde nu se salveaza nimic. Nu pot dovedi ca el a activat CD Key-urile pe contul lui, nici ca i le-am vandut. Totusi, n-am de gand sa mai arunc 60 euro. Ce se poate intampla daca pur si simplu nu le mai raspund la telefon si nu platesc nimic? Imi pot deschide ceva dosar penal, sau? Contul de PayPal imi avea cardul si era verificat, deci stiu cam tot despre mine.
  4. Obisnuiam sa vand iteme de CS:GO pe PaySafe si alte chestii care apartin tot domeniului asta. Intru intr-o dimineata si ma trezesc cu contul blocat (http://imgur.com/m8gRL5R, http://imgur.com/8dwjce9). Am zis prima data ca e din cauza contului de Skrill, imi dadea o eroare la un moment dat cum ca am folosit prea multe conturi de PaySafe ca sa reincarc (desi folosisem doar un cont). Dau un mail, astept ceva timp, imi pierd rabdarea si sun la asistenta. "Cazul dumneavoastra a fost preluat de catre echipa noastra tehnica, toate detaliile vi le vom oferi prin e-mail bla bla". Ok, astept. Nu cu mult timp in urma am decis sa imi verific contul. Ca o mica paranteza, pentru a verifica contul, ai nevoie de o copie dupa buletin si de dovada de domiciliu. Primesc dupa un mail in care mi se mai cer inca o data astea, le trimit (http://imgur.com/Y3Xnl3a, http://imgur.com/mIPm1qG). Astept 3 zile (pe buletin e scrisa clar adresa, da?), primesc cel mai tampit mail ever (http://imgur.com/eABIaLf). Sun iar la asistenta, mi se spune ca contul e blocat permanent pentru ca la reguli (pe care nu le gasesc) scrie ca nu ai voie sa activezi decat pinuri cumparate de tine. Folosesc paysafe din 2013 si e prima data cand trec prin chestia asta. Mie mi se pare o mizerie. Sfaturi nu prea am ce sa cer, cel mai probabil e blocat permanent (http://imgur.com/rH459Al). Later edit: contul nu mi l-au deblocat, dar le-am dat datele bancare si copie dupa buletin si mi-au trimis banii pe card. Zic ca imi vin in 10-14 zile. Revin cu un edit, sunt curios ce comision au luat. Edit 2: au luat 5% comision, adica vreo 70 lei, banii au venit fix in 14 zile.
  5. N-ar vrea sa ma bag in seama aiurea, da' teoretic, chestia asta nu e frauda? Skin-urile le poti vinde foarte usor la 80% din pretul lor si daca stai sa te gandesti, oamenii investesc bani in asa ceva.
  6. Serious Sam, toata colectia, o iei de la inceput. S.T.A.L.K.E.R., incepi cu Shadow of Chernobyl si o iei in ordine: Call of Pripyat Misery Mod - Clear Sky. Si apoi termini cu CS:GO si-ti mananci viata cu el, like me.
  7. Cam cat ar costa un script (?) gen csgojackpot.com? Ma refer la partea care selecteaza castigatorii si care le afiseaza itemele si numele de la Steam. Lucrez la un site legat de CS:GO si poate, pe viitor, o sa pun si sectiunea gambling. Multumesc anticipat.
  8. Vad in asta o afacere, e un loc de unde pot scoate usor profit. Totusi, vreau o solutie la problema mea.
  9. https://www.g2a.com/1-random-steam-cd-key.html nu pot vinde asa ceva, de ce? Cei care ati cumparat/vandut pe site-ul asta... Am cateva zeci de key-uri si vreau sa le vand; separat nu am nicio sansa.
  10. Uita-te la feedback-ul vanzatorului. La produsul REALLY USB 3.0 512GB USB3.0 flash drives pen drives Memory Stick Drives U Stick Thumb Pendrive High Speed High Quality-in USB Flash Drives from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group a comentat cineva "i was not know it fake it not 500gb where u save files in this drive all deleted", deci e clara treaba.
  11. Atunci tu i-ai furat contul?
  12. Deocamdata merge sa vand.
  13. Ma ocup de ceva vreme cu market flipping-ul pe Steam Store si recent am ramas fara bani. Ma ingrijoreaza o chestie. De ieri, orice item cumperi, nu ii mai poti da trade timp de 7 zile, dar il poti vinde. Mi-as umple din nou wallet-ul si as incepe, dar am auzit ca sunt sanse sa nu mai poti vinde 7 zile dupa ce ai cumparat si asa ies in paguba sau nu mai e rentabil la cat timp ia. Voi ce parere aveti?
  14. Ti-ai schimbat username-ul de la cont si dupa ce ai iesit de pe mess ai mai intrat pe steam si ai avut activitate. Te contactez in seara asta, dar primul nu mai dau. Edit: in cazul in care e cum zici tu, tin sa imi cer scuze. Revin cu un edit despre cum a decurs tranzactia, daca a mai avut loc. Multumesc tuturor pentru intelegere.
  15. Dupa indrumarea lui @antisecro mi-a dat o teapa. 10 euro paypal a cerut pe un cont de steam, apoi a disparut. Id-ul lui de Yahoo! e shop_adrian@yahoo.com, aveti aici dovada cu tranzactia si conversatia: http://oi62.tinypic.com/10diamo.jpg si http://oi58.tinypic.com/2dca15k.jpg. Pot oferi integral conversatia sau orice alt detaliu. Marele tepar, ce sa zic. (Indemnuri clasice: "crezi ca ma uit eu la 10 euro, am nevoie sa imi cumpar ceva" "asa jegos ma crezi?") Edit: nu, nici eu nu ma uit la 10 euro, sper doar sa nu mai ia nimeni teapa de la el. Greseala mea ca am dat primul. Edit2: aseara am facut o disputa si mi-am recuperat azi-dimineata banii.
  16. Stiu ca nu e cine stie ce, dar poate cineva are nevoie. Deci, pot face urmatoarele: 1.Pot scrie articole in engleza sau in romana (nu conteaza categoria sau cat de lugi sa fie, pot rescrie articole, va pot da articole scrise de mine, sa va faceti o viziune). 2.Pot crea conturi multiple pe un anumit site 3.Pot posta chestii pe grupuri de Facebook/Steam 4.Pot face orice alt lucru minuscul de care credeti ca sunt capabil Fac asta pentru ca am astazi neaparat nevoie de 10 euro Paypal. Pretul il stabiliti voi, fie el cat de mic (dar nici sa va bateti joc). Astept mesaje, multumesc anticipat!
  17. Acest script a sters jumatate din posturile de pe forum din iunie 2006 pana in prezent. Parca acum e mai chel forumul. Ai smuls doar firele albe.
  18. Ar fi un pret corect, zic eu.
  19. Vand contul urmator: Steam Community :: leAKlife. E al meu, l-am folosit mult, in mai face 5 years veteran coin. Astept ofertele voastre.
×
×
  • Create New...