Jump to content
lelapte

Salut RST community!

Recommended Posts

Posted

Intai de toate dati-mi voie sa mentionez ca sunt nou intr-ale coding-ului. Singurul limbaj de programare despre care am cat de cat idee este HTML , ceva basic. Am incercat sa invat si alte limbaje de programare cum ar fi JS , Pithon , PHP , dar tutorialele pe care le-am gasit eu iti aratau doar ceva sintaxa si atat, pe cand pentru a putea invata un limbaj de programare ai nevoie de mult exercitiu. Din cauza asta ma aflu aici , pe forum.

Eu as vrea niste sfaturi de la cunoscatori in domeniu despre ce limbaje de programare ar trebui sa invat si despre niste modalitati de a-mi insusi acele cunostinte intr-o maniera practica (nu sa tocesc sintaxa unei functii si sa o uit dupa 2 zile).

Am citit o carte despre ptesting , dar acolo erau mentionate doar niste unelte din backtrack linux , cu toate ca mi-a fost de folos sa o citesc pentru ca am invatat niste lucruri de care nu aveam habar.

Acum ca am spus cate ceva despre cunostintele mele in acest domeniu , astept ajutor din partea userilor .Multumesc anticipat! :D

Posted (edited)

Tetrailes bahtalo! Nu cred ca te poate ajuta cineva decat contra cost sa iti fie tutore,dar carti si tutoriale gasesti pe aici destule.

LE: Viziteaza asta si iti garantez ca vei invata macar sa imbini utilul cu placutul :))

Edited by Eddie91
Posted

Inainte de a-ti da o sugestie, spune-mi in pe ce domeniu vrei sa te orientezi. Si apropo, daca vrei sa lucrezi pe Backtrack, renunta la el, treci pe Kali Linux (care defapt e Backtrack doar ca varianta mai noua). :)

• Active Members
Posted
HTML nu este limbaj de programare ci de marcare.

HTML / CSS pot fi considerate si limbaje de programare descriptiva :D

ON: Bine ai venit. Daca si tu vrei sa fii 'hechar' cauta p-acilisha pe forum tutoriale despre:linux / networking / SQL / JS / PHP