JoniBossu Posted September 30, 2014 Report Posted September 30, 2014 Cateva siteuri vulnerabile la upload ? admin sterge daca nu e categ. potrivita si DOT. Quote
leaklife Posted September 30, 2014 Report Posted September 30, 2014 Cateva siteuri vulnerabile la upload ? admin sterge daca nu e categ. potrivita si DOT.In primul rand tu trebuie sa gasesti o vulnerabilitate intr-un site care sa iti permita sa uploadezi un shell. In al doilea rand, daca ti-as da eu un site, desi i-as sti vulnerabilitatea, ai fi tu capabil sa uploadezi ceva pe el, asa, doar cu site-ul "in mana"? Quote
JoniBossu Posted September 30, 2014 Author Report Posted September 30, 2014 In primul rand tu trebuie sa gasesti o vulnerabilitate intr-un site care sa iti permita sa uploadezi un shell. In al doilea rand, daca ti-as da eu un site, desi i-as sti vulnerabilitatea, ai fi tu capabil sa uploadezi ceva pe el, asa, doar cu site-ul "in mana"? astept site-ul Quote
leaklife Posted September 30, 2014 Report Posted September 30, 2014 (edited) astept site-ul Aici ai site-ul, sa te vad. Daca spui ca te descurci cu site-ul in mana.Edit: sa imi spui cand ai gasit vulnerabilitatea. Edited September 30, 2014 by leaklife Quote
Aerosol Posted October 1, 2014 Report Posted October 1, 2014 Cateva siteuri vulnerabile la upload ? admin sterge daca nu e categ. potrivita si DOT.Mai bine ai cauta singur acele site-uri nu sa ceri Ce rost are sa te ajute cand poti gasi si singur ? Quote