michee Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Cred c-aveti o problema de logare pe site...Ma duc pe rstcenter.com,ma loghez, apoi ma duc pe forum si daca ma reintorc rstcenter.com sunt delogat...... Quote
BlaCkIcE Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Bifeaza Auto Login cand intri pe forum si nu te va mai deloga Quote
michee Posted January 9, 2008 Author Report Posted January 9, 2008 vere nu ma deloghez........si nu e nici un autologin pe prima pagina. Quote
BlaCkIcE Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Pe prima pagina de pe forum este uite Quote
ciupercu Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 vezi daca te loghezi fara www sa nu ai sus adresa cu www ! Quote
michee Posted January 9, 2008 Author Report Posted January 9, 2008 bai blackice........eu zic de prima pagina de pe site, ce n-ai priceput???si tu ciupercu-le ce pm zici tu acolo de cu www / fara www???si ce treaba are asta cu logarea? Quote
kw3rln Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 el zice ca daca esti logat pe www.rstcenter.com cand intri pe rstcenter.com fara www nu mai esti logat ! oricum uitate daca se schimba cookieuri si dami un pm Quote
katmai Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Nu e vorba de aia kw3,si eu am vrut de mult sa spun asta,functia ca sa verifice cookie si sa il seteze ca logat,daca a apasat pe tine-ma logat,nu ai pus-o pe main site.Eu unul nu folosesc forumul deloc,ma uit la post-urile noi de pe mainsite si atunci intr-u pe forum.Deci pentru mien e useful chestia aia. Quote