microbu Posted October 7, 2014 Report Posted October 7, 2014 http://postimg.org/image/j0wyh9njx/La butoanele de fb si linkedin, vreau ca fiecare in parte cand ma duc pe deasupra sa aiba alta culoare la hover.. deci in html pun cate o clasa separata pe fiecare li in parte, dar css-ul nu imi iese..Cum fac? Quote
GarryOne Posted October 7, 2014 Report Posted October 7, 2014 Ce nu-ti iese mai exact? Posteaza aici codul. Quote
microbu Posted October 7, 2014 Author Report Posted October 7, 2014 Nu imi dau seama ce proprietati trebuie sa am pana sa ajung pe fiecare cls in parte, avand html-ul asta:<div class="social"> <ul> <li class="fb"><a href="" target="_blank"></a>f</li> <li class="in"><a href="" target="_blank"></a>in</li> </ul> </div><!-- end social -->Si in css pana acum am asa: .social { float:right;}.social ul { width:150px; height:50px;}.social ul li{ display:inline; width:50px; height:50px; padding-right:10px; color:#FFF;} Quote
EAdrian Posted October 7, 2014 Report Posted October 7, 2014 .social ul li:hover {background: #f3f3f3;//etc} Quote
microbu Posted October 8, 2014 Author Report Posted October 8, 2014 pt cei interesati de rezolvare: QHSSE Consultingms inca odata Pacalici Quote