zbeng Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 Very very beautyful!http://rapidshare.com/files/82889098/30_Beautiful_Vista_themes_for_XP_VaLiD.rar Quote
phreak Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 cu alienware se pot gasi mai multe pe siteu lor gratis... cu tot cu windows media player tot pe acolo http://www.alienware.com/intro_pages/invader.aspx Quote
D4Rk M3sSIah Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 Ori nu sunt toate, ori nu le-am bagat eu bine!Nu am tema aia cu dragonu', mi-o poate da cineva? Quote
proxy Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 pentru transparenta mai trebuie instalat ceva ? Quote
proxy Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 am pus vista transformation pack 8 si am transparenta si window flip 3d Quote
D4Rk M3sSIah Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Proxy, atentie la dublu-post!Si da-mi si mie vista pack 8 si window flip 3d Quote
VoRTeX Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 Nu sunt pasionat de adaugarea unor noi teme pe XP. Am fost de fata cand un prieten chiar isi dorea sa schimbe tema, a intrat pe google, xp themes nush ce, gaseste el ceva misto, descarca, intra, instaleaza, si cand o pune i se inchide calcu. A crezut ca a fost ceva. A redeschis calcu cand colo partitiile erau formatate, windowsul numai era, era tot ras si in BIOS tocanita cu varza nu ii mai recunostea hardu, cd-rom, dvd-rom o harababura de a stat 3-4 zile sa-l faca si totul de la ce? De la dorinta de a-ti face windowsul mai misto cu o tema de pe net. Quote
AhEaD Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 Nu sunt pasionat de adaugarea unor noi teme pe XP. Am fost de fata cand un prieten chiar isi dorea sa schimbe tema, a intrat pe google, xp themes nush ce, gaseste el ceva misto, descarca, intra, instaleaza, si cand o pune i se inchide calcu. A crezut ca a fost ceva. A redeschis calcu cand colo partitiile erau formatate, windowsul numai era, era tot ras si in BIOS tocanita cu varza nu ii mai recunostea hardu, cd-rom, dvd-rom o harababura de a stat 3-4 zile sa-l faca si totul de la ce? De la dorinta de a-ti face windowsul mai misto cu o tema de pe net. se mai intampla...dar avand in vedere ca astea sun puse de Zbeng... pot zice ca sunt "safe"dar ca intotdeauna: "use at your own risk" Quote