Jump to content
MrGrj

Ce-ai face ?

Recommended Posts

Posted
Kent vezi ca iti dai prea multa importanta, daca nu iti convine ceva ai buton de report da-te-n kilu' meu.

DuckmySick vezi ca s-a deschis gradinita pe scartyard iesiti in pula mea de sclavi

@io.kent atunci sa comentezi, omu' ajuta pe toti

si sunt sigur ca tu esti unu dintre sclavii care se milogesc de el "plz vreau si eu un cont " si acum il injuri, cat despre hy iti multumesc pentru reclama gratuita ;)

Posted (edited)

@Aerosol

1. Uite aici ca vorbeste matroana asta (cred) despre cum e acolo si cum e cu fetele care "practica":

Pe parcursul videoclipului poti zari din cand in cand cum arata alea si ce corp au. Un exemplu care te da pe spate si ramai fara de suflare e si la minutul 2:05. WTF ? Vezi asa ceva in Romania ? Nop !

Uite cum arata una din ele:

https://www.youtube.com/watch?v=RPiH5bo5lrs

Uite cat de bine arata si celelalte:

Published on May 4, 2012

Saturday nights are very busy and most of the girls want you in and out, talk to the girls and ask them what you get for your 50 euros, I wouldn't pay anymore then that, you can have a good time for 50 with lots of the girls, not all the pretty one's are the best one's. take you time don't rush in without talking to them, the Thai's are usually pretty good, ENJOY

Despre cum e viata acolo: Cocaina, Marijuana etc. + bunaciunile astea. Nu e bine adica ?

Nu stiu de ce vreti voi sa va alegeti o tara in caz de razboi in loc sa alegeti una in care sa va simtiti si sa traiti bine ?...

Eu unul chiar m-as duce acolo, fara glume, chiar pe bune.

Pai traiesc ca-n Paradis. Voi nu vedeti ce bunaciuni sunt acolo in vitrine ? Tinerele, slabute, blonde, brunete, satene etc. Wuaaau ! :D Si toate arata foarte bine, sunt genul de tipe dupa care intorci capul cand le vezi pe strada aici in tara ta.

Si ganditi-va bine ca aici nu aveti acces la asa niste tipe daca nu aveti bani, vila, masina scumpa, abdomen bine lucrat, sa fiti sexy etc. Acolo e simplu: How much ? Fifty euros ! Simplu ca buna ziua. Si poate tot astea care au tot felul de fite aici in Romania, poate sunt multe care au practicat acolo in Olanda. Vine aici cu banii facuti acolo si cu figuri in cap si acuma are pretentii cu basculanta si vrea de la tine si aia si aia si aia, cand puteai s-o futi acolo pe doar 50 de euro, aici pici in limba dupa ea si o mai iei si de femeie dupa ce au tras la ei vreo mie si ceva de masculi pana la tine.

LE:

https://www.youtube.com/watch?v=gonoVPa9GO8

Edited by Che