Jump to content
Guest Nemessis

Noi ranguri + curatenie la VIP

Recommended Posts

Guest Nemessis

Am adaugat doua noi ranguri.

1. Potential V.I.P. - se va acorda celor care ne atrag atentia prin posturile lor calitative. Acest rang anunta userul ca are sansa de a primi acces la VIP. Totusi hotararea ne va apartine si exista posibilitatea ca rangul sa fie retras.

2. Potential Team Member - se va acorda celor care ne atrag atentia prin posturile lor calitative si munca intreprinsa in numele RST. Acest rang anunta userul ca are sansa de a deveni team member. Totusi hotararea ne va apartine si exista posibilitatea ca rangul sa fie retras.

Aceasta este si ierarhia in care se vor dobandi aceste ranguri. Doar in situatii exceptionale un user poate deveni team member fara a fi facut mai intai VIP.

----------------------

Cei ce au statutul de VIP si nu au mai contribuit in mod major la imbunatatirea forumului in ultima vreme vor fi stersi. Cei ce pe viitor vor capata VIP trebuie sa stie ca acest acces se va da pe un termen limitat si trebuie sa mentina un nivel calitativ ridicat prin posturile/munca lor. Cei ce deja au VIP si doresc sa isi pastreze statutul au la dispozitie 1 saptamana pentru a dovedi ca merita acest statut.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...