vHacker Posted October 17, 2014 Report Posted October 17, 2014 Salut , am si eu un allview Viper , si cand cineva imi da mesaj cu = se stinge , am crezut ca-i o porcarie insa chair mere , ceva ideei ? Quote
Active Members SynTAX Posted October 17, 2014 Active Members Report Posted October 17, 2014 Poti sa detaliezi? Iti da un mesaj doar cu "=" sau cum?//edit: cica ar fi bug la procesoarele mediatek cu toate ca nu cred. Quote
vHacker Posted October 17, 2014 Author Report Posted October 17, 2014 Poti sa detaliezi? Iti da un mesaj doar cu "=" sau cum?//edit: cica ar fi bug la procesoarele mediatek cu toate ca nu cred.Da stiu , insa eu caut fix Quote
EAdrian Posted October 17, 2014 Report Posted October 17, 2014 S-a mai discutat despre asta aici Quote
Active Members SynTAX Posted October 17, 2014 Active Members Report Posted October 17, 2014 EvolveSMS. Este si pe google. Quote
Gotyc Posted October 17, 2014 Report Posted October 17, 2014 (edited) Pentru dual sim? Am go pro sms da numi prea place este ceva?Am un Vonino ego qs la fel imi da si mie restart la soft cand dau mesaj cu =EvolveSMS nu imi functioneazaGo SMS pro are multe reclame...Altceva pentru dual sim ? Problema este de la aplicatia telefonului.. am testat mai multe si este bug la aplicatie Edited October 17, 2014 by Gotyc Quote
matatatasalut Posted October 17, 2014 Report Posted October 17, 2014 @vHacker Am postat si eu asta , dar vad ca esti pus pe facut posturi.Citeste din rubrica de tutoriale este mai detaliat ce am scris eu si alti useri.. Titlul topicului este "cum sa dai crash unui smartphone" merge la mai multe telefoane . Quote
Aerosol Posted October 17, 2014 Report Posted October 17, 2014 Poti sa detaliezi? Iti da un mesaj doar cu "=" sau cum?//edit: cica ar fi bug la procesoarele mediatek cu toate ca nu cred. @vHacker inainte de a creea un post foloseste "Search" sa vezi daca s-a mai discutat despre asta Quote