ben20 Posted October 18, 2014 Report Posted October 18, 2014 (edited) Salut , am prins o promotie la un lg smart tv ceva la 10 milioane nimic surprinzator dar isi face treaba cu brio in toate. Am o problema/ nelamurire legat de filmele vizualizate de pe usb . Probleme e in faptul ca nu vad subtitrarile cum trebuie , la inceput nu le vedea de niciun fel dar dupa cateva cautari am inteles ca trebuie schimbat in UTF - 8 , facand asa lucrurile s-au rezolvat numai ca diacriticele apar in limbaje ciudate, pe calculator cu vlc pot sa ii pun in Latin si apar frumos , dar cand salvez subtitrarea nimic, am un lubuntu si i-am pus chiar si Romainian si nimic, aveti vreo idee ? Edited October 18, 2014 by ben20 Quote
NeedForSpeed Posted October 18, 2014 Report Posted October 18, 2014 Salut. Am patit-o si eu acum mult timp si era din cauza modului in care erau codate subtitarile.Incearca sa le pui in Eastern European ( Windows-1250 ) sau Central European.Daca nici asa nu merge, va trebui sa integrezi subtitrarea direct in film.Mai citeste aici: Ponturi pentru utilizarea optim? a televizoarelor LG seria LH pe re?ele digitale de cablu TV - Ghid ITSau aici: Diacritice LG Smart TVBafta!P.S.: Numele topicului e gresit. Ar trebui sa fie "Smart TV" Quote
ben20 Posted October 18, 2014 Author Report Posted October 18, 2014 Da scuze de greseala, asta am sa incerc acum multumesc de pont. Quote
quantum Posted October 19, 2014 Report Posted October 19, 2014 La Setare Redare Video optiunea Cod pagina setezi Latin2 si o sa iti mearga subtitrarile cu caractere romanesti. Quote