Jump to content

quantum

Active Members
 • Content count

  326
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

quantum last won the day on October 8 2016

quantum had the most liked content!

Community Reputation

65 Excellent

About quantum

 • Rank
  Registered user

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. quantum

  Programmers please/cunoscatori in domeniu?

  Pentru PFA pentru progamatori si alte coduri CAEN specifice trebuie sa arati diplome sau atestate. Pentru SRL nu este nevoie. Parerea mea este ca sunt mai mari sanse de angajare daca ai diploma de BAC / facultate.
 2. quantum

  Storj.io - Cloud Storage / Rent your drive

  Eu cred ca cel mai importat ii ca datele se tine in multe locatii deci sansele sa se piarda datele sunt mici. Nu cred ca este gandit sa downlodezi 5TB in fiecare luna.
 3. Nu ca ar fi o noutate insa in slide-ul cu Third Parties apare si Romania ca fiind cele care colecteaza date pentru NSA. Interesant ca si Suedia apare acolo.... Minutul 52:49
 4. quantum

  Câteva întrebări despre serverul RST

  Cred ca iesi mai avantajos la Hetzner din motivul ca ai snashot gratis. La ovh trebuie sa platesti suplimentar. Legat de performante cred ca sunt pe acolo ambele.
 5. quantum

  Câteva întrebări despre serverul RST

  1. Scapa de alte servicii care consuma resurse. 2. Foloseste doar nginx + php-fpm. 3. Foloseste php opcache cu o perioada cat mai mare de revalidare. 4. Fa un upgrade la mariadb 10.1. Si optimizeaza ce ai pe acolo. 5. Optimizeaza-ti imaginile de pe server precum si cache-ul de la resursele statice. Vezi si setarile de la cloudflare referitor la acestea. 6. Browserele noi suporta http2 si asta ar putea sa imi mareasca performanta (testeaza). 7. Daca cms-ul tau support cache atunci activeaza-l. Incearca sa folosesti memcached/redis pentru cache. De obicei filecache nu are performanta asa de mare.
 6. quantum

  SIMPLY, THE BEST WiFi ANTENNA

  De nu luati wifi-antennas.com ?
 7. quantum

  Problem la scan gosh

  nu stiu scannerul dar din eroarea ERROR: UID != 0 inseamna ca nu ai drepturi de root ( uid = 0 ===> root )
 8. quantum

  Serviciu forwarding pachet din UK in Romania

  Ti-am dat si tie pm
 9. quantum

  Ofer servicii content-writer/traducator

  Eu il recomand. Am avut nevoie de doua pagini pentru un site si a fost prompt.
 10. Un sfat primit de mine de la cineva mai in varsta. (Nu ca eu as fi in floarea tineretii ...) Fii destept ca tara geme de prosti.
 11. quantum

  Legalitate continut site

  Cand cineva vine la tine sa iti ceara date vine cu un mandat de la judecator si iti zice exact ce se cauta. (Ce ip a folosit ala pe forum la ora X, ce mesaje private are cu Y, sau poate sa iti ceara toata baza de date, etc.) Daca nu le dai ==> obstructionarea justitiei sau in cel mai rau caz complice la tot. Ce alegi ?
 12. Unul incepator ar trebui cel putin sa scrie codul de mai de jos. wget http://pastebin.com/u/wtfbbq/1; for i in `cat 1 | grep Public | grep -o -P '(?<=href="/).*(?=">)'` ; do wget http://pastebin.com/raw/$i; done Unul mediu wget http://pastebin.com/u/wtfbbq/1 ; cat 1 | grep Public | grep -o -P '(?<=href="/).*(?=</a></td>)' | sed 's#"># #g' >> for_download;while read a b ; do wget -O "$a-$b" http://pastebin.com/raw/$a ; done < for_download; rm 1; rm for_download Unul pro si-ar scrie singur tool-urile de attack. PS: este si pagina 2 dar descurcati voi singuri.
 13. 1. Nu merge nici un film 2. Ai zis ca web and database ii 21GB. Asta ii cat iti da hostul sau cat ii ocupat momentan ? 3. Cum se cheama scriptul care face import ? Vad ca ai wordpress. Ii ceva cumparat sau ii custom. Poti sa importi filme de pe orice site sau doar cele predefinite in script ?
×