Xeon Posted October 19, 2014 Report Share Posted October 19, 2014 (edited) Incurajari adresate voua pentru tot ce faceti . Va multumesc pentru ca ramaneti aceasi oameni : Nytro este un om de expeptie pentru ca continua sa tina in functiune acest forumLink : -- // removed Edited October 19, 2014 by Ganav 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
H3xoR Posted October 19, 2014 Report Share Posted October 19, 2014 Articol de 2 lei scris cu foarte multe gre?eli gramaticale.Promoveaz?-te în alt? parte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aerosol Posted October 19, 2014 Report Share Posted October 19, 2014 (edited) Incurajari adresate voua pentru tot ce faceti . Va multumesc pentru ca ramaneti aceasi oameni : Nytro este un om de expeptie pentru ca continua sa tina in functiune acest forumLink :Certurile din RST cu alte comunitatiBuna intentia insa limba romana -1 Nu "Certurile din RST" ci "Certurile dintre RST si alte comunitati" ...Salut @Xeon fail :ai si RECOMAND / ca continua / In ani astia sau intamplat multe consecinte / certuri care va ajunge si pe RST / cu anumite persoane recrutate si din rst si de unde a apucat , (de ce uiti virgula?)el a realizat cateva atacuri / in acel timp dovedind de ce este in stare au avut si certuri cu cei din rst /folosind cei din echipa rst tot felul de posibilitati / fara al lauda / a invatat cate ceva ,(bulangiule chiar daca virgula e mica are un rol "inportant") el este / si cireasa de pe tort Vreau sa va zic ca recomand RST este o echipa buna si isi au locul unde trebuie multe incurajari din partea mea doresc Edited October 19, 2014 by Aerosol Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonimporta Posted October 19, 2014 Report Share Posted October 19, 2014 (edited) In ani astia sau intamplat Aici m-am oprit din citit si i-am dat close. Edited October 19, 2014 by nonimporta Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Breacker Posted October 19, 2014 Report Share Posted October 19, 2014 Articol de 2 lei scris cu foarte multe gre?eli gramaticale.Promoveaz?-te în alt? parte.E analfabet. La ce te asteptai? E BackDoorSHK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
io.kent Posted October 19, 2014 Report Share Posted October 19, 2014 Multumim Xeon, gestul e reusit, daca vezi ca lumea te ia, de nebun, lasa asa asta nu e treaba ta e treaba lor, invata si fi baiat de nota suprema.. Nu inteleg dece trebuie mereu sa va bate-ti pula de alti care au dorinta, si vointa sa faca ceva?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIUSCS Posted October 19, 2014 Report Share Posted October 19, 2014 @Nytro, poti fi mandru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt Posted October 19, 2014 Report Share Posted October 19, 2014 oadafac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted October 19, 2014 Author Report Share Posted October 19, 2014 Stiam ca vor fi multe neclaritati in acest post dar conteaza ca obiectivul meu isi atinge scopul jignirile venind din partea voastra nu ma intereseaza eu mi-am spus parerea Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIUSCS Posted October 19, 2014 Report Share Posted October 19, 2014 Pentru binele tau, ar trebui sa te intereseze... Ce asteptai? Felicitari si multumiri cand tu nu stii limba romana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganav Posted October 19, 2014 Report Share Posted October 19, 2014 (edited) Deci tot ce ai putut remarca pe forum sunt "certurile"? In consecinta ai deschis un blog exclusiv pe aceasta tema si te-ai hotarat sa-l promovezi aici?TC Edited October 19, 2014 by Ganav Link to comment Share on other sites More sharing options...