Jump to content
TheOne

VooDooShield - protectie anti-malware gratuita

Recommended Posts

In ceea ce priveste securitatea PC-ului tau exista pe piata sute de produse ce asigura protectia datelor tale, gratuit sau contra cost.

VooDooShield reprezinta un program anti-malware deosebit, usor de utilizat si care se bazeaza pe un principiu foarte simplu: ‘blocare implicita’.

La ce ma refer? Odata instalat, ofera doua moduri de operare: OFF si ON. Daca setati pe OFF, va invata automat ca orice program pe care-l rulati este sigur si ii va permite rularea si accesul la internet.

j6tr1t.jpg

Comutand pe modul ‘ON’, VooDooShield va permite rularea tuturor programelor active in acel moment, a celor invatate in modul ‘OFF’, dar si a tuturor fisierelor de sistem Windows, cat si a programelor instalate.

Orice altceva va fi blocat automat si ulterior urcat pe serverele proprii si scanat cu 50 de antivirusi pentru a determina daca este infectat sau nu. Vei putea apoi decide daca sa rulezi sau nu aplicatia respectiva.

in96qf.jpg

Practic esti protejat de orice fisier executabil potential periculos, pana la proba contrarie. Este o solutie de securitate inovativa, oferita acum gratuit pentru utilizatorii individuali, la adresa:

Download VoodooShield™

Totusi, aceasta versiune nu permite editarea unor setari avansate, asa ca puteti opta pentru un an licenta gratuita a versiunii Pro: https://voodooshield.com/freeoffer/

-> Sursa: VooDooShield – protectie anti-malware gratuita

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...