toofast Posted October 24, 2014 Report Posted October 24, 2014 (edited) Se poate inchide Edited October 26, 2014 by toofast
gafi Posted October 24, 2014 Report Posted October 24, 2014 salutare, daca nu se supara @toofast si eu am nevoie de un bloger sa-mi scrie 7-8 articole pentru un site de unghii in gel. Scuze ca scriu tot aici, dar nu vreau sa mai deschid un thread nou tot pentru a cauta bloger. PM daca ma poate ajuta cineva, contra cost evident.
hitlerr Posted October 24, 2014 Report Posted October 24, 2014 salutare, daca nu se supara @toofast si eu am nevoie de un bloger sa-mi scrie 7-8 articole pentru un site de unghii in gel. Scuze ca scriu tot aici, dar nu vreau sa mai deschid un thread nou tot pentru a cauta bloger. PM daca ma poate ajuta cineva, contra cost evident.articolele le vrei originale sau luate de pe diferite bloguri? daca le combini si mai pui si de la tine inspira destul de multa originalitate zic eu...
gafi Posted October 24, 2014 Report Posted October 24, 2014 articolele le vrei originale sau luate de pe diferite bloguri? daca le combini si mai pui si de la tine inspira destul de multa originalitate zic eu...Daca nu dau duplicate pe copyscape.com cred ca sunt ok. Dar asta pot face si eu, as vrea ceva original sa includa niste keywords, linkuri intre pagini etc. Sa dea bine
toofast Posted October 25, 2014 Author Report Posted October 25, 2014 Puteai totusi sa-ti deschizi un thread nou. In sfarsit, nici pe mine nu ma intereseaza sa fie 100% originale articolele, ci preluate din alta parte si finisate.