cloudzero Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 Salut, sunt nou pe aici am 25 de ani, locuiesc in Germania si vreau sa imi dezvolt cunostintele despre PC, m-am inscris la un curs de programare vreau ca peste un timp sa deschid un proiect si sa nu mai lucrez pentru altii... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 (edited) Bine ai venit.vreau sa imi dezvolt cunostintele despre PCDaca esti nou iti sugerez sa cauti si prin alta parte, aici am vazut se lucreaza la alt nivel si nu prea sunt ceva gen ''tutoriale'' pentru incepatori.//Eu doar mi-am exprimat parerea, daca se gaseste cineva sa ma judece nu am nimic impotriva. Edited October 26, 2014 by NETGEAR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cloudzero Posted October 26, 2014 Author Report Share Posted October 26, 2014 Multumesc NETGEAR, nivelul meu este mediu, gasesc utile informatiile de aici.Consider ca niciodata nu poti sa te autonumesti expert intr-un anumit domeniu, mai ales aici.. in IT pentru ca aici sunt multe chestii si chiar nu le poti stii pe toate, unu e bun programator in html, altu in c++ si asa mai departe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leaklife Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 Multumesc NETGEAR, nivelul meu este mediu, gasesc utile informatiile de aici.Consider ca niciodata nu poti sa te autonumesti expert intr-un anumit domeniu, mai ales aici.. in IT pentru ca aici sunt multe chestii si chiar nu le poti stii pe toate, unu e bun programator in html, altu in c++ si asa mai departe.Programator in HTML? On: Salut! Daca e vorba de C++, te pot ajuta la proiect. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...