NeedForSpeed Posted November 3, 2014 Report Posted November 3, 2014 Salut,Tocmai ce am primit un cupon cu 90% redurece pt XtremeGuard:For the first time EVER 90% off everything Site-wide With NO MINIMUM order! We're also proud to introduce our ALL-NEW Premium Gold Series ear buds. *Limited quantities are available so act now to secure your savings on these amazing ear buds. Poate va intereseaza ceva de la ei. Eu am cumparat acum cateva luni niste folii pt un iPhone si mi-au ajuns bine (din USA).Link-ul: The Best Screen Protectors and Full Body Skins | Xtreme GuardCodul este: 90off1Bafta! 1 Quote
gafi Posted November 3, 2014 Report Posted November 3, 2014 Multumesc pentru cod, am facut si eu o comanda, tu ce metoda ai ales pentru shipping, eu am ales pe cea mai ieftina. In cat timp ti-a venit? Quote
NeedForSpeed Posted November 3, 2014 Author Report Posted November 3, 2014 Am ales-o pe cea mai ieftina Mi-a venit cam in 2 saptamani. Destul de rapid. Quote
bubbles Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 In noiembrie am facut prima comanda. Dupa 30 de zile i-am contactat pentru ca nu mi-a venit comanda. Au spus ca vor trimite alta ... insa nici pana astazi nu am primit nimic. A mai facut careva comanda ? Quote
gafi Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 In noiembrie am facut prima comanda. Dupa 30 de zile i-am contactat pentru ca nu mi-a venit comanda. Au spus ca vor trimite alta ... insa nici pana astazi nu am primit nimic. A mai facut careva comanda ?da, eu am facut. Produsele sunt low quality iar pozele te mint rau, arata diferit in realitate. Foarte dezamagit. Bine, nici nu am platit mult, in jur de 30 usd dar mai bine ii beam Quote