zbeng Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 ia sã va vad pãrerileEU PREFER SÃ TAC Quote
AhEaD Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 99% din romi sunt .... tiganimai e acel 1% care merita campania asta...cand acei 99% vor ajunge sa fie macar 60% voi fii de acord cu campania pana atunci... ma abtinsi numele "Cunoaste-i inainte sa-i judeci!" nu mi se pare potrivit... cunosc destui romi... si rezultatu nu ar fii deloc favorabil pentru ei, daca am sta sa ii cunoastem. Quote
sysAdmin Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Tiganu` e tigan si in ziua de Pasti !Bagi pwla in masa ca daca nu si-o baga el in a ta.Intradevar mai sunt si unii tigani 0,1 % care merita tot respectul !PS : Mai nou am auzit ca s-au mutat la Roma.Apropo , in 15 ani parca vad Uniunea Europeana a Tiganilor Dupa ritmul de imperechere nu ma mira daca i-ar ajunge pe chinezi in cativa ani. Quote
edededi Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 de acord cu ahead , de mic ii stiu mai ales ca stau si langa un mic sat plin de rromi , astia ne fac tara de ras si noi trebuie sa-i ajutam , ar trebuii sa le dam si bani , eu le-as da bani la toti dar sa se duca dracu in alta tara .Daca noi injuram un tigan se numeste rasism , dar cand ei ne bat si ne injura cum se numeste? Deja ajungem o minoritate in tara asta , numai aveam loc de bronzatii astia.Intreadevar mai exista si acel 1% dar nu pup in cur toti rromi pentru acel 1%.Asta a fost parerea mea... Quote
escalation666 Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 I-as premia pe acesti oameni deosebiti cu o excursie la Auschwitz.(dus) Quote
tw8 Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Dupa cum zicea AgKelos odata ... doua lucruri urasc pe lume: tiganii si rasismul.La dracu' cu campania asta ... suntem discriminati in propria tara, si nu numai de tigani. Ungurilor li se pare ciudat sa stea in Romania si sa aiba cetatenie, dar sa nu stie limba romana.Bullshit. Quote
AhEaD Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Dupa cum zicea AgKelos odata ... doua lucruri urasc pe lume: tiganii si rasismul.La dracu' cu campania asta ... suntem discriminati in propria tara, si nu numai de tigani. Ungurilor li se pare ciudat sa stea in Romania si sa aiba cetatenie, dar sa nu stie limba romana.Bullshit.mare boala am pe unguri de cand mi-au luat cartusele de tigari in vama... si voiau sa imi mai dea si amenda... si sa demontez si hard-top`u de la masina... Quote