Jump to content

sysAdmin

Active Members
  • Posts

    78
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sysAdmin

  1. si de poza asta ce zici ?
  2. tu ai reusit sa vinzi cqkiller`u pe bani ?
  3. da coae cum plm sa nu avem , vrei sa vezi ultima "lucrare" a ungurilor ? uite te aici : http://youtube.com/watch?v=P-EUSRLgDVg
  4. tre sa fi ratat sa faci interogari cu baza de date prin variabile $_POST/$_GET nefiltrare...
  5. sysAdmin

    Placerea zilei

    Tinand cont ca majoritatea angajatilor McDonald's sunt studenti cu neajunsuri financiare care nu isi permit sa plateasca chiria/caminul/mancarea/hainele si care lucreaza ca niste roboti in stres pentru o companie de rahat , nu cred ca este tocmai frumos sa manisfesti agresiuni fizice/verbale asupra lor. Ah da , placerea zilei : Astept sa trag iar inca o betie.
  6. Ca sa poti sta tu lejer in iad cu burta la soare )
  7. Coae tu azi esti beat ? Numa` glume de astea dai din tine , cum dreacu` sa nu se mai faca C in licee ? Mai du-te si tu prin lume ... la scoala mea nu se mai face C de 3-4 ani. Numai Borland Pascal si TIC ... Auzi tinere , nu ai face tu mai bine sa iti bagi mintile in cap inainte sa marai in fata mea si sa te tragi pe fese ? Esti atat de ratat incat pentru tine Borland Pascal e un limbaj =) iar TIC nu are legatura cu informatica , TIC este o disciplina diferita. Esti dus .. Cand C-ul nu va mai fi folosit in laboratoarele de informatica probabil ca eu voi fi la o bere cu Iisus.
  8. Coae tu azi esti beat ? Numa` glume de astea dai din tine , cum dreacu` sa nu se mai faca C in licee ?
  9. ce topic ratat special creat pentru ratati ... cum coae sa incepeti sa va laudati cu procesoarele voastre .. la ce dreq conteaza ce procesor ai ? Dejaba ai ultimu quand core daca esti un ratat care foloseste pc`u pentru jocuri ... romani laudarosi !
  10. Gimihumubambuha , do you love you ?
  11. "figuri de buftea" , Buftea nu cumva este nume propriu deci in concluzie si prin urmare rezulta ca se scrie cu B mare ?
  12. dati doua palme pe fese pana nu vine flama si iti muta topicu` la cosul de gunoi pentru incalcarea regulamentului prin cerere de warez !
  13. Bine ai venit baimarene Ti s-ar potrivii un nick de genul : Omul_cu_bun_venit , apropo asta e vreun tratament modern de relaxare sa zici bun venit la toata lumea ?
  14. Din pacate esti prea zgarcit sa ii zici si baiatului asta o combinatie sa faca rost de cativa parai sa dea si el la fesele unei catzele. [ cotnari sa moara dujjmanii ]
  15. daca te aude mozi iti mananc ficatii
  16. http://www.gnome-look.org/content/show.php/Die+Hard+4.0+-+Matthew+Farrel%27s+theme+%28E?content=66714
  17. Kevin Mitnick suckz , 3 siteuri o avut si el si toate trei or fost defaced !
×
×
  • Create New...