BlaCkIcE Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 Am vazut la cineva pe mail .. ceva foarte interesant nu va mai pot arata poza deoarece o expirat cookeyu ... in fine putin conteaza asta .Deci can primea un mail prima data ii arata tot despre acel mail .. adik ip adresa de unde vine TOT TOT , tara tot .Stie care-va cum se poate ? Quote
AhEaD Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 full headers....nu stiu daca e posibil sa vezi si tara si plm cand primesti mail.... era pe yahoo mailu ?OFFTOPIC :ma, am eu ceva in seara asta, sau chiar toate posturile care le citesc au cel putin 20 de greseli gramaticale ???? Quote
BlaCkIcE Posted January 22, 2008 Author Report Posted January 22, 2008 Da frate era pe mail-u lui ... deci avea cam juma de pagini cu toate datele ... ca sa iti dai seama ca nu e scam sau nush ce porcarie Quote
zbeng Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 OFFTOPIC :ma, am eu ceva in seara asta, sau chiar toate posturile care le citesc au cel putin 20 de greseli gramaticale ????de la alcool.... noi suntem mai mici eu încã sunt in progres de a învãþa limba romana Quote
phreak Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 ca sa vezi si tu asa dute in options( dreapta sus) --> Mail -->General Preferences --> Messages si bifeaza :Headers: Show all headers on incoming messages Quote
D4Rk M3sSIah Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 La mine era bifat si cred ca asta e configurarea standard, de vreme ce acolo era "(Recommended)", iar eu nu am umblat pe acolo! Quote