Jump to content
nein

Meci GRATIS "pont SIGUR"

Recommended Posts

  • Active Members
nu , macar sa nu mai dee tzeapa la altii si sa plateasca..

Pai tu crezi ca astfel de lucruri sunt la sigur? Adica vrei sa plateasca ca nu ti-a zis corect? Pai ce ai platit tu sa obtii o informatie de pe urma careia castigai niste bani?

Link to comment
Share on other sites

ma doare mintea :)) mergeti in plm la munca si nu mai puneti botul la cacaturi de genul asta ...

In lumea asta au acces doar oamenii cu sute de mi de euro in conturi, nu toti parlitii care se bucura la 50 de euro ... oamenii de rand ca noi nu o sa aiba acces niciodata acolo, poate doar sa se sparga din cand in cand unu si altu ca sa mai aflati si voi un scor corect ...

Daca esti bazat pe ce spui, te duci vinzi masina pui 5k pe un bilet si faci banii frumosi nu stai sa te caci pe tine la 150-200 de euro ca sa vinzi pontul ....

Link to comment
Share on other sites

  • Active Members

Ba voi sunteti incapabili sa ganditi? Nimic pe lumea asta nu e gratis. El a vazut informatia si v-a dat si voua ca poate castigati si voi ceva. Daca ar fi fost o informatie 100% sigura ar fi trebuit sa plateasca pentru ea. Ce cretin de pe lumea asta plateste sa castige altii? Eu credeam ca sunt oameni mai oameni pe aici.

Si aia de au sute de mii de euro credeti ca i-au castigat stand pe forumuri? I-au castigat cu morcovu-n cur. Si atunci si acum.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...