wapmaster13 Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Presupun ca multi dintre voi a-ti auzit de tsu.co! Am observat ca a mai fost creat un thread pe acest subiect,dar nu este foarte detaliat.Ce este mai exact acest site??-Este un site de socilizare care cica te plateste,spun "cica" deoarece nu am primit inca niciun ban de la ei.Cu cat esti platit?Practic nu se stie exact,dar la cam 150 views/likes/share primesti cam 1 cent.Ceea ce pare corect,zic eu.Este sigur?Citind pe net cateva articole,am ajuns la concluzia ca platesc,dar aici ne punem intrebarea "cum platesc?".Ei bine aici e o mica problema,din cate am aflat banii nu ii poti primi prin paypal ci doar prin posta. Ceea ce ar insemna o viata de caine de asteptare. Acum este posibil sa bage si plata cu paypal.Momentan va puteti inscrie doar pe baza de invitatii!! Aveti aici link daca doriti sa incercati: https://www.tsu.co/wapmaster13Partea buna este ca acest site chiar arata ca unul de socializare asa ca va puteti invita prieteni si tu sa castigi bani dupa urma lor Acum vreau sa va lasati fiecare parerea,sa vad si eu ce credeti Quote
Htich Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 https://rstforums.com/forum/91636-www-tsu-co.rstA mai fost facut , de ce nu se uita nimeni de ceea ce posteaza! Deam it ! Quote
wapmaster13 Posted November 5, 2014 Author Report Posted November 5, 2014 https://rstforums.com/forum/91636-www-tsu-co.rstA mai fost facut , de ce nu se uita nimeni de ceea ce posteaza! Deam it !"Am observat ca a mai fost creat un thread pe acest subiect,dar nu este foarte detaliat." Quote
TheOne Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Mi se pare o prostie.. E facuta sa atraga multa lume sa aibe facebook adversar.. Ma pis pe toate site-urile de socializare.. Mai bine stau si sparg seminte in fata blocului decat sa-mi pierd timpu' pentru niste centi.. Quote
leaklife Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Nu multumesc, mi-am luat o teapa cu bubblews de nu m-am vazut, tot la indrumarea ta. De ce cautati sa va imbogatiti fara sa faceti nimic cand puteti fi productivi? Am vazut in zilele astea topicuri tot in genul asta, cum sa castigi la 7777, cum sa castigi la pariuri... Trezirea! Quote
wapmaster13 Posted November 5, 2014 Author Report Posted November 5, 2014 Nu multumesc, mi-am luat o teapa cu bubblews de nu m-am vazut, tot la indrumarea ta. De ce cautati sa va imbogatiti fara sa faceti nimic cand puteti fi productivi? Am vazut in zilele astea topicuri tot in genul asta, cum sa castigi la 7777, cum sa castigi la pariuri... Trezirea!Scuzele mele,dar la bubblews eu chiar am primit banii, am si dovezi... La tine chiar nu stiu ce sa intamplat. Anyway treaba cu bubblews s-a cam dus. Am de primit 1200$ si nu cred ca ii mai primesc.Mi se pare o prostie.. E facuta sa atraga multa lume sa aibe facebook adversar.. Ma pis pe toate site-urile de socializare.. Mai bine stau si sparg seminte in fata blocului decat sa-mi pierd timpu' pentru niste centi..Sincer si mie mi se pare o prostie,dar cine nu are ce face si totusi foloseste retele de socializare, o poate incerca si pe aceasta. Quote