DaLykes Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 (edited) Mai nou, baietii s-au apucat sa faca email spam cu un site phishing in care-ti spun ca, contul tau iTune a fost accesat neautorizat si ca au blocat contul prin urmare. ( Eu neavand niciodata cont itunes )Iar mai apoi iti cer sa recunosti contul cerandu-ti username + parola, apoi datele mai importante, precum contul tau bancar, CVV-ul, daca ai terminat de completat aceste campuri iti mai cer si adresa, numar de telefon, raspuns secret, etc.Cei care vreti sa analizati mai mult si evetual sa reusiti sa descoperiti unde se trimit datele, sunteti liberi, linkul il gasiti in poza, in colt, este href-ul de la "Check Now".Screen: Thread-ul l-am facut in scop informativ si de a deschide ochii tuturor si de a informa lumea ca ei la randul lor, sa nu cumva sa acceseze site-ul si sa le ofere date reale. Edited November 8, 2014 by DaLykes Quote
Eddie91 Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 (edited) Daca toti am face topic-uri la cate spam-uri primim ...Decat sa iti pierzi timpul postand mai bine raporteaza pagina,faci un bine pentru toti.Nu am zis cu rautate,ca fapt divers. Edited November 8, 2014 by Eddie91 Quote
Aerosol Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 )) Eh baietii sunt din ce in ce mai inventivi! Quote