Jump to content
jsonwhite

Certificare programator

Recommended Posts

Posted

Salut baieti,

M-am inscris in primul an de facultate si nu rezist, ma termina psihic si ma tot gandesc sa renunt la facultate. Lucrez de 4 luni ca programator web si imi place prea mult sa lucrez ceea ce ma face tot mai mult sa urasc facultatea si simt ca explodez, nu mai am chef sa pierd 3 ani de zile si sa am 0 experienta.

Am deschis acest topic pentru ca sunt de parere ca o diploma care ar certifica faptul ca eu stiu ar reprezenta echivalentul facultatii in ochiul angajatorului. Credeti ca stiti un curs care merita sa fie facut ?

O diploma gen Magento Certified Developer ar fi ok ? E o solutie ? :)

Va multumesc,

Cu respect jsonwhite !

Posted

Eu am renuntat la facultate ca am dat de un curs de programator software de 1000 ore,si sincer ma ajutat foarte mult, dar cand ajungi sa iti cauti de munca majoritatea iti vor cere daca ai terminat o facultate. Deci, termina facultatea ca te va ajuta foarte mult si poate inveti cate ceva.

Posted
Salut baieti,

M-am inscris in primul an de facultate si nu rezist, ma termina psihic si ma tot gandesc sa renunt la facultate. Lucrez de 4 luni ca programator web si imi place prea mult sa lucrez ceea ce ma face tot mai mult sa urasc facultatea si simt ca explodez, nu mai am chef sa pierd 3 ani de zile si sa am 0 experienta.

Am deschis acest topic pentru ca sunt de parere ca o diploma care ar certifica faptul ca eu stiu ar reprezenta echivalentul facultatii in ochiul angajatorului. Credeti ca stiti un curs care merita sa fie facut ?

O diploma gen Magento Certified Developer ar fi ok ? E o solutie ? :)

Va multumesc,

Cu respect jsonwhite !

Eu iti recomand sa termini facultatea si sa nu te bazezi asa mult pe alte cursuri diplome etc. Invata singur, lucreaza mult, mult de tot. Cand te vei angaja te vor intreba ce ai mai lucrat, ce stii sa faci si vor conta mai putin diplomele tale. Chiar daca nu o sa te angajezi si o sa lucrezi ca si freelancer, ceea ce iti si recomand, va conta mult mai mult experienta ta.

Termina facultatea si lucreaza mult. Vezi ca s-a mai deschis un topic pe aici cu cateva siteuri de freelancer, fa-ti un cont si vezi cum merge treaba.