Gio33 Posted November 14, 2014 Report Posted November 14, 2014 (edited) Nustiu exact daca e voie sau nu, am vazut ca sunt multi ce vand vnc-uri / rdp-uri pe aici, deci presupun ca e voie.De vanzare VNC-uri, le am pe tari.Preturile difera in functie de tara si numarul de VNC-uri achizitionat:US: 3$ minim 3;CN: 1$ minim 10;Restu tarilor: 2$ minim 5;Cazurile speciale in care sunt folosite la diferite activitati (I5/I7 single/dual xeon + 16/20/36/[...] GB ram ) discutam in privat, peste 8$ bucata.DISCUT DOAR PE PM, imi ziceti exact ce vreti, tara, configuratii, OS, eu revin cand pot cu raspuns.VNC-urile sunt verificate inainte de a fi predate, inlocuiesc unul din ele daca are probleme doar in primele 5 minute, dupa va descurcati.PLATA DOAR BTC.Cei care au VNC-uri si sunt interesati de screenshoturi pentru ele (daca aveti multe stiti cat de greu e sa le iei la mana), imi trimiteti PM cu lista si va trimit arhiva cu screenuri, acest serviciu fiind oferit GRATIS!Aveti aici si aici vnc-uri free postate.Mersi. Edited November 16, 2014 by Gio33 Quote