hehe22 Posted November 15, 2014 Report Share Posted November 15, 2014 Imi poate spune cineva daca este posibil sa caut pe google diferite comenturi postate pe facebookam incercat asa : site:facebook.com cars crash compilation sau site:facebook.com i walked on moon...As vrea sa imi arate comenturi cu continutul de mai sus ( daca exista ). Imi da doar pagini de pe fb cu numele de mai sus, comenturi nu.Multumesc pentru ajutor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo666 Posted November 15, 2014 Report Share Posted November 15, 2014 nu se poate.google indexeaza pagina, dupa cum ai vazut si tu, dar nu si comentariile.Daca vrei sa-ti promovezi afacerea pe social media posteaza articole de max 160 caractere cu link catre site + #tags. Astea se indexeaza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hehe22 Posted November 16, 2014 Author Report Share Posted November 16, 2014 nu se poate.google indexeaza pagina, dupa cum ai vazut si tu, dar nu si comentariile.Daca vrei sa-ti promovezi afacerea pe social media posteaza articole de max 160 caractere cu link catre site + #tags. Astea se indexeaza.Am citit undeva ca de 1-2 ani au inceput sa indexeze si comentarile dar nu am idee cum sa le caut cu ajutorul lui google.Multumesc de raspuns. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo666 Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Cica Google indexeaza comenariile de pe paginile web facute prin acele widgeturi js de facebook s.a.UiteSay what? Google now indexing Facebook comments - CNET Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...