wapmaster13 Posted November 16, 2014 Report Posted November 16, 2014 (edited) Salut RST! Astazi am citit un subiect asemanator si chiar mi-a placut foarte mult ideea si am zis sa incep si eu.Am ceva timp liber si cred ca pot face si eu asta. (P.S. Romanilor le place mana de lucru ieftina )Bun.Acum ce servicii pot presta pt aceasta suma?? Pai pot sa va zidesc o casa (Glumeam)Ce pot face pentru aceasta suma?-Va pot creea un proiect in Microsoft office (power point,word etc.)-Stiu sa creez,administrez un site/blog/canal YT -Support IT (sfaturi/support prin TW)-Stiu sa urc fisiere pe un host (ftp) si sa le administrez-Cunosc putin HTML (nivel basic este mult spus,dar ma descurc la editarea fisierelor .html)-Pot sa iti gasesc orice ai nevoie (daca exista)-Pot creea logo-uri (nivel basic)*-Pot ajuta gameri cu hackuri pentru anumite jocuri.-Detin informatii despre sistem de operare Android si va pot ajuta.(root,schimbari bootscreen etc.)-Cunosc diferite metode de a obtine like/comm/share pe facebook/twiter etc.-Sfaturi pentru cumpararea unui nou pc in functiile de cererile utilizatorului(la un pret minim).-Creez conturi pe diferite site-uri.-Traduc texte engleza-romana.(1$/100 caractere)-Trimite e-mailuri in masa.(pretul nu este de 1$)-Implementez sisteme de trimitere a e-mailurilor in masa.(pretul nu este de 1$)Daca aveti nevoie de un alt serviciu care nu este in lista,trimiteti-mi un mesaj si o sa va spun daca va pot ajuta sau nu. Edited November 19, 2014 by wapmaster13 2 1 Quote
Guest AndreiMihai Posted November 16, 2014 Report Posted November 16, 2014 Eiii, hai sa ne cacam pe noi acuma toti cu servicii la 1$ fiti putin seriosi....... Quote
Eddie91 Posted November 16, 2014 Report Posted November 16, 2014 (edited) I-am dat eu ceva de munca,revin cu review EDIT: A fost rapid,totul ok ! Edited November 16, 2014 by Eddie91 1 Quote
wapmaster13 Posted November 17, 2014 Author Report Posted November 17, 2014 I-am dat eu ceva de munca,revin cu review EDIT: A fost rapid,totul ok ! Multumesc pentru acest review Astept noi task-uri Quote
daNNy.bv Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 +1 baiat muncitor, a livrat repede. 1 Quote
wapmaster13 Posted November 17, 2014 Author Report Posted November 17, 2014 +1 baiat muncitor, a livrat repede.Multumesc frumos Quote
nally162000 Posted November 19, 2014 Report Posted November 19, 2014 Baiat de treaba, il recomand +1 Quote
nally162000 Posted November 19, 2014 Report Posted November 19, 2014 Baiat de treaba,totul a fost foarte rapid! Recomand ! +1 Quote
Reebock Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Salut, stie cineva cum pot sa dau de el? Vad ca are ban. Quote
antisecro Posted December 21, 2014 Report Posted December 21, 2014 hai noroc , am nevoie de baza de date sau conturile sau sincer nu ma intereseaza cum sau ce faci cat timp primesc ce-mi doresc am nevoie de niste conturi de Texas Hold'em , ma intereseaza conturile care sunt in top ( se vede in dreapta) gen d_e_v_y_l musca_de_argint_viu mos.craciunn etc daca ma poti ajuta imi lasi un pm sau imi raspunzi in topic , mersi Quote
dany_love Posted December 21, 2014 Report Posted December 21, 2014 Salut, stie cineva cum pot sa dau de el? Vad ca are ban.Adevarat are ban,ceea ce este o prostie.Si eu am luat ban pentru SCAMMING cu suma totala de 1 $.Nu ai cum sa dai teapa de 1 $ trebuie sa fii retardat sa faci asa ceva.Dar cu toate astea ban-urile vad ca tot vin..ciudat. Quote
NBD Posted December 21, 2014 Report Posted December 21, 2014 Adevarat are ban,ceea ce este o prostie.Si eu am luat ban pentru SCAMMING cu suma totala de 1 $.Nu ai cum sa dai teapa de 1 $ trebuie sa fii retardat sa faci asa ceva.Dar cu toate astea ban-urile vad ca tot vin..ciudat.YM-ul lui: allex_boss0 Quote
Eddie91 Posted December 21, 2014 Report Posted December 21, 2014 Adevarat are ban,ceea ce este o prostie.Si eu am luat ban pentru SCAMMING cu suma totala de 1 $.Nu ai cum sa dai teapa de 1 $ trebuie sa fii retardat sa faci asa ceva.Dar cu toate astea ban-urile vad ca tot vin..ciudat.Eu mi-am luat vreo 5 tepe pe rst care valoreaza cumulat cativa zeci de dolari,asta in decurs de maxim un an . Sunt multi copii care au maxim 16 ani aici si se dau intelectuali Iar baiatul asta care a luat ban ma futea la cap de 3-4 ori pe zi sa il invat sa "faca site-uri" sau "cum sa faca bani",de parca eu as fi fost vreun magnat sau am vreo minune online . Obisnuieste-te,raspunde-le decent si apoi ignora-i Quote
dany_love Posted December 21, 2014 Report Posted December 21, 2014 Man..ce vrei de la un serviciu de 1 $...website de 1$.Sa inveti webdevelopment dureaza ani de zile,si chiar si atunci poti face greseli ceea ce este o invitatie gratis pentru baietii cu sqlmap.Si 16 ani cred ca esti binevoitor,cred ca 80% maxim 12,tinand cont ca au tablete si internet de pe la vreo 8 ani...imposibil sa nu dea de rst in 2..3..ani. Quote