Jump to content

antisecro

Members
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

About antisecro

  • Birthday 10/20/1923

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

antisecro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-7

Reputation

  1. Omule . Nu stiu de ce ai sarit asa am avut probleme cu pc-ul pana dimineata nu mi-a mers da-mi mesaj pe yahoo sa-ti dau contul , stai linistit am facut metoda lui tinkode si am ramas pe - pe contul ala si am bani pe alt cont deci suntem amandoi fericiti si-ti dau si contul . scuza-ma ca nu am avut cum sa te contactez
  2. antisecro

    Salut

    Salut , am nevoie de un hack de money sau orice pentru goalunited pot da in schimb un cont steam de 40 de jocuri , metode de scamm itm cs go sau multe altele cat mai rapid daca se poate , multumesc.
  3. Salut , nu sunt un chinez batran , dar ma bag vreau 10% profit da-mi pm .
  4. Salut , daca e cineva dispus sa-mi explice si mie mai precis sa-mi arate niste chestii care ma intereseaza in mod special , am cautat si pe google dar nu am inteles nimic . 1.Cum gasesc vulnerabilitate unui site ? Am inteles cu sql dar ce e sql ? 2.Daca gasesc vulnerabilitate unui site aflu ceva cu sql sau imi trebuie altceva ? 3.Ce pot sa fac in root inafara de ddos 4.Servarele de TeamSpeak au vulnerabilitati? 5.Cum pot sa fac rost de boti pe irc ?
  5. Multumesc , esti un om bun .
  6. Am folosit inainte chestia asta si functiona greu dar functiona ma refer ca din 4 persoane doar la 2 mergea , am scos Windows Firewall , cand dau click la mine in pc functioneaza,am testat la mai multe persoane si nu primesc nimic , o solutie?
  7. Ai activat un topic mort de 2 ani , bravo
  8. antisecro

    Salut

    Salut , nu zic cum ma cheama ca va doare pe voi fix in _l_ de numele meu , am 19 ani si de prima data cand am am fost conectat la www am vrut sa invat am acumulat ceva dar nu destul din pacate si am venit aici sa invat in orice domeniu , momentan nu ma pricep la nimic in mod special dar cu putin timp pe forum sunt sigur ca o sa invat mult .
  9. Dupa pararea mea personala e complet nefolositor , nu ii vad rostul . Subiect inchis , daca vrem sa ne aratam valoare de hackeruti sa injuram cu anonim niste baietii pe ask fm e clar , in schimb mail spam ala e folositor
  10. O idee buna , dar scoala sa fie in mediul online sau in viata reala ca asta nu inteleg..
  11. Nu va inteleg , el vrea un keylogger / itrat / stealer sa fure steam-uri si mail-uri ce e atat de greu ?
  12. Eu am furat multe mail-uri cu itRAT
  13. Deci nu stiu cum sa ma exprim sa imi raspunda si mie cineva la intrebare , am dat la victima stealeru unde vad logo in cpanel unde ma loghez cu admin admin ?
  14. Salut , sa spunem ca "Adrian" doreste sa-si faca o firma de curier , el isi face un site si isi cumpara o masinuta , dar "Adrian"e cam hot si are o ideea in cap , gaseste o persoana pe olx si ii spune ca ii cumpara "animalul"si plateste transportul "Adrian"se suie in dubita si ia animalul si dispare cu el , este buna ideea lui "Adrian",risca Adrian sa faca puscarie?
×
×
  • Create New...