StereoONLINE Posted November 16, 2014 Report Posted November 16, 2014 Salut am un prieten care are server de samp si am facut un pariu cu el , a zis ca daca pot sa-i sparg serveru imi da 50 de lei daca nu ai dau eu . Pana acum am incercat ceva dupa google dar n-a mers.Cateva idei sau vulnerabilitati? cand ma refer sa sparg adica sa il pic/aflu conturi. 1 Quote
QUADMACHINE Posted November 16, 2014 Report Posted November 16, 2014 Vrei sa faci 50 lei moca cu ajutorul altora, super tare.Oricum asta este o minciuna mai mare decat creierasul tau, mai era unu pe aici cu o asemenea poveste idioata si incepuse sa se dea mare `hacer`.Daca eram mod iti futeam un ban mare cat tine. Quote
StereoONLINE Posted November 16, 2014 Author Report Posted November 16, 2014 Vrei sa faci 50 lei moca cu ajutorul altora, super tare.Oricum asta este o minciuna mai mare decat creierasul tau, mai era unu pe aici cu o asemenea poveste idioata si incepuse sa se dea mare `hacer`.Daca eram mod iti futeam un ban mare cat tine.)) nu sunt "hacher" deasta am si nevoie de ajutor .. Quote
StereoONLINE Posted November 16, 2014 Author Report Posted November 16, 2014 You get:Un simplu NU mergea ma rog mersi oricum. Quote
Guest CM3D Posted November 16, 2014 Report Posted November 16, 2014 U can try this : GTA SA-MP server.cfg Buffer Overflow | Rapid7 Quote