Jump to content

StereoONLINE

Active Members
  • Posts

    123
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by StereoONLINE

  1. Vand cont facebook 2012 Are undeva la 20-30 de prieteni. 5 euro paypal
  2. StereoONLINE

    3$btc

    Ofer 3.5euro pp pe 3$ btc
  3. Am eu un cont de baiat din 2011 cu 500 de prieteni aprox , ultima activitate e undeva prin 2015-2016.
  4. N-am stiut nimic de astea. Scad pretul de 7$ btc
  5. 1 cpanel as avea nevoie , multumesc.
  6. Nu primesc email de confirmare , a mai patit cineva?
  7. Incearca cu un proxy din tara si orasul in care te-ai logat ultima data, la facebook merge sa scapi de verificare..
  8. Vorbesti serios cu acest post?Cineva si-a facut cont pe adresa ta de mail ...incredibil ,asai?
  9. Ti-am multumit pentru ca mi-ai fost de ajutor pentru 10 minute ca apoi ai schimbat parolele la tot . Nu te mai fute in subiectu meu ca devii deja un cacat prost , daca ai ceva sa-mi spui foloseste functia de mesaj privat. Ti-am dat teapa zici ? pai ba prostule daca era sa-ti dau teapa nu-ti mai cumparam licenta cu 50 de lei ca apoi sa o folosesc eu ca mie nici nu-mi merge cs:go
  10. Tu esti smecheru ala care ma ameninta pe skype dupa ce da teapa ? ) Omu imi da un cont de lol pentru o licenta de cs:go iar dupa 2 zile vine si imi zice ca nu merge licenta . Si daca am mail la toate conturile pe care le vand , ce-mi sugi tu din pantaloni?
  11. Astept oferte . Fara euro sms/ cod reincarcabil si servere de jocuri . 1. TakYzo's League of Legends Skins :: Elophant Search Stats , campioni 58 2. Nugu Nagu's League of Legends Skins :: Elophant Search Stats , campioni 69 3. LoOoKy's League of Legends Skins :: Elophant Search Stats , campioni 44 4. Survitor's League of Legends Skins :: Elophant Search Stats , campioni 83 5. smoker00's League of Legends Skins :: Elophant Search Stats , campioni 47 Lasati-mi mesaj in privat sau un subiect .
  12. Mersi mult patroane , am spart un cont de mail si am gasit un cont de lol silver 2 cu vreo 80 de campioni cand dau de $ iti fac cinste .
  13. Nu mai am nevoie multumesc oricum .
  14. Cont cu acces full ( nu este furat sau ceva de genu) ofer cu email cu tot pentru a nu fi probleme in viitor . Pretul este de 5 euro paypal EDIT: daca aveti si alte oferte nu ezitati sa-mi dati un pm
  15. Ofer 10 euro sms telekom (doar sms , nu pot sa dau trasnfer) . Fac doar cu utilizatori seriosi dupa aceasta comunitate . Astept un pm cu detalii despre cont eventual si o poza ceva EDIT: Nu ma intereseaza divizia , poate sa fie si platina ca tot in broz il duc eu , deci nu platesc pentru divizie doar pentru cont in sine Nu ma intereseaza daca e furat sau facut de voi , faza e sa aveti o dovada ca-l detineti de o luna ca sa nu il cumpar si dupa 2 zile sa il recupereze ..
×
×
  • Create New...