Incepat0r Posted November 19, 2014 Report Posted November 19, 2014 Salut!Am urmatoarea problem? ?i nu am aprofundat prea bine Thread si ThreadGroup.Un aeroport are 3 piste coordonate de un planificator. Pentru fiecare pist? se va folosi un fir de executie propriu.Un avion are urm?toarele propriet??i: timestamp cerere decolare, prioritate cerere, destina?ie si pilot.Planificatorul emite un tichet pentru fiecare avion catre poate fi folosit de companie pentru a vedea statul: a?teptare, decolare, zbor si anulat.S? se simuleze decolarea a 10 avioane cu mentiunea ca pista trece in starea blocat? daca nu exista zboruri. Quote
Incepat0r Posted November 22, 2014 Author Report Posted November 22, 2014 Dupa ce m-am mai documentat un pic am gasit ceva asemanator cu problema de mai sus: http://www.ms.sapientia.ro/~manyi/teaching/oop/oop_romanian/curs6/curs6.html#9.%20Exemple"Intr-o gara sunt 3 case de bilete. Calatorii se aseaza la coada la una dintre cozi ( de ex: la care e mai scurta ), dar casieritele nu elibereaza biletele in acelasi ritm. Simulati functionarea caselor de bilete."Daca ma poate ajuta cineva cu adaptarea problemei cu aeroportul dupa acest exemplu as fi recunoscator, momentan am laptop-ul in service si scriu dupa telefon.Merci. Quote